Daina Bosas su vyru geriau neįsigis brangaus daikto, bet keliaus

Verslininkai Antanas (60 m.) ir Daina (45 m.) Bosai su dukromis Magdalena (5 m.) ir Marija (16 m.) neseniai mėgavosi šiltomis atostogomis Dubajuje, rašo „Lietuvos rytas“.

Šią žiemą verslininkai Bosai su dukra Magdalena pramogavo ir šiluma lepinosi Dubajuje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Šią žiemą verslininkai Bosai su dukra Magdalena pramogavo ir šiluma lepinosi Dubajuje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-07 16:14, atnaujinta 2017-06-08 22:02

Susiruošti į šiltuosius kraštus žiemą tapo šios šeimos atostogų tradicija, mat lietuviškas šaltukas sausį įprastai tampa nemalonus. Tad pasidžiaugti saulės spinduliais, pasilepinti šiluma paplūdimyje, papramogauti su atžalomis – didelis malonumas žiemą.

Palangoje gyvenantys Bosai į Jungtinius Arabų Emyratus šįkart vyko be vyresniųjų atžalų – Antano sūnaus ir dukters iš ankstesnės santuokos, Dainos vyriausio sūnaus. Jie renkasi atostogas nebe su tėvais, o su mylimaisiais ar draugais. Bet verslininkų porai džiugu, kad atostogų visada laukia vaikų darželį lankanti Magdalena ir moksleivė Marija. Atostogų planai derinami ne tik pagal tėvų darbus, bet ir dukterų užimtumą. D.Bosas net ir nemėgsta atostogauti su draugėmis.

Karklėje (Klaipėdos r.) įsikūrusio pramogų ir poilsio komplekso „Gamtos perlas“ vadovė D.Bosas su šeima atostogų susiruošia keturis kartus per metus – visais metų laikais ilsisi po savaitę ar daugiau.

Sausį atsikvėpę Dubajaus paplūdimyje, kovo mėnesį Bosai stos ant slidžių viename Italijos kurortų. Slidinėjimas – daugiametis A.Boso pomėgis, kuriuo jis užkrėtė ir Dainą.

„Todėl ir esame šeima, kurioje atsiranda bendri pomėgiai, bendri tikslai ir bendros atostogos“, – tikino įgudusia slidininke jau tapusi D.Bosas. Jaunėlės dukros taip pat stos ant slidžių, tad slidinėjimo savaitė šeimai bus puikus pavasarinis atokvėpis ir net Velykų dovana.

Vasarą Bosai mėgsta atostogauti lietuviškame pajūryje – tiek Palangoje, tiek Kuršių nerijoje. O rudenį prasidėjus darganoms sutuoktiniai vėl planuos kelionę į kokią nors egzotišką šalį.

Juos vilioja ne tik šiltas klimatas, bet ir pažintis su nematytu kraštu.

„Geriau neįsigysiu brangaus daikto, bet kelionės niekada neatsisakysiu. Juk keliaudama daug pamatai ir sužinai“, – patikino D.Bosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.