Premjera: naujoje dainoje „ŠarkA“ kviečia mylėti nebyliai (audio)

Muzikos grupės „ŠarkA“ merginos Kristina Ivanova, Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė atėjus žiemai, kviečia visus savo klausytojus kovoti už jausmus. Sako, kad kiekvienas turi savo istoriją, o visas pasaulis sukasi apie tą patį jausmą – meilę. Apie tai skelbia naujoji grupės daina „Mylėk mane nebyliai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2012, 11:47 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:17 PM

„Šiandien jums atiduodame naujausią savo dainą ir kviečiame visus iškritus pirmajam sniegui rašyti laiškus. Keista, bet popieriaus lapas kartais gali tapti geriausiu draugu“ – patirtimi dalijasi „ŠarkA“ merginos.

„Rašykite ir mylėkite. Mylėkite tėvus, senelius, vaikus, artimuosius, draugus. Mylėkite gyvenimą“, – kviečia Kristina.

„O jei patirsite nusivylimą, niekada nenorėkite atsukti laiko atgal, nes vis tiek darysite tas pačias klaidas“, – įsitikinusi Ieva.

„Džiaugsmas, pavydas, ilgesys, aistra, tuštuma, šiluma ir švelnumas - tai tikrosios spalvos. Nebijokite jų, nes jos reikalingos gyvenimui“ – kiek atviriau kalba Gintarė.

„Kiekvienas atraskite savo tikrąją meilę, o jei ji išėjo, net ir tada galite būti laimingi. Tikrai galite!“ – neabejoja Kristina, Ieva ir Gintarė.

Naujoji „ŠarkA“ daina - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.