Rokeris P. Meškėla debiutuoja kaip renginių prodiuseris

Vienas garsiausių šalies rokerių Povilas Meškėla įkūrė muzikos agentūrą „M-Pro“ ir netrukus gerbėjams pristatys savo naujausius muzikinius projektus koncerte „Let‘s Rock“. Scenoje melomanai išvys šešias naujai suburtas grupes, kurių nariais taps kiekvienam puikiai pažįstami atlikėjai. Koncertas įvyks rugsėjo 23 dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 10:36 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 8:32 PM

„Esu scenos senbūvis, kuriam koncertų kokybė yra svarbiausia. Scenoje visada noriu matyti ne žvaigždę, bet artistą, degantį malonumu daryti tai, ką moka geriausiai. Todėl subūriau jaunų bendraminčių komandą, kurią sudaro atsakingi, profesionalūs ir patikimi žmonės. Tikiu, kad muzika, kurią atliksime, nepaliks abejingo net išrankiausio klausytojo“, – sako Lietuvos roko legenda, „Let‘s Rock“ koncerto iniciatorius Povilas Meškėla.

„Lets Rock“ muzikinę programą atliks Jokūbas Bareikis, Rafailas Karpis, Vaida Genytė, Egidijus Bavikinas, Tadas Juodsnukis, Augustė Vedrickaitė, Akvilė Matukaitė, Giedrė Girnytė, Kristina Radžiukynaitė ir daugelis kitų. Koncerto organizatoriai žada, kad žymių Lietuvos artistų balsai skambės netikėtai ir naujai.

„Jei esu rokeris, tai dar nereiškia, kad negaliu atlikti operos ar pop kūrinių. Tą patį sakau ir savo mokiniams – jei paveži, vadinasi gali dainuoti bet ką, tik, žinoma, ne bet kaip. O išbandyti save skirtinguose amplua dar ir labai sveika“, – tikina atlikėjas.

Koncerto klausytojams žymūs šalies atlikėjai pristatys tris dar niekada neskambėjusius muzikinius projektus – grupes. Laisvą atmosferą interaktyviu pasirodymu kurs „Hipiai“ (Jokūbas Bareikis, Kristina Radžiukynaitė), populiariausias XXI a. dainas atliks „Top of the Pop“ (Augustė Vedrickaitė, Akvilė Matukaitė, Giedrė Girnytė), stilingą vakarėlį surengs „Stiliagos“, kuriuos įkūnyjančius atlikėjus organizatoriai kol kas laiko paslaptyje. Be šių, scenoje taip pat skambės jausmingieji „The Beatles istorija“, teatralizuotą pasirodymą atliks „Radijo klasika“ ir „The show of Depeche Mode“.

„Nenoriu išskirti kurio nors vieno projekto, nes man jie visi vienodai brangūs ir svarbūs. Kaip ir komanda, su kuria puikiai praleidome laiką, besiruošdami koncertui. Galiu pasakyti tik tiek, kad kokybišką muzikos atlikimą vertinantys klausytojai turėtų nepraleisti šio renginio“, – kalbėjo žymus roko dainininkas P.Meškėla.

„Let‘s Rock“ muzikinio projekto pristatymas įvyks rugsėjo 23 dieną pramogų salėje „Vakaris Vilnius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.