Palanga – mergvakarių ir bernvakarių sostinė

Palangą drąsiai galima vadinti ne tik vasaros sostine, bet ir mergvakarių ir bernvakarių miestu. Judria Jono Basanavičiaus gatve pulkais einančios merginos ir vaikinai traukia aplinkinių žvilgsnius: teminiais drabužiais pasipuošę jaunuoliai iškart išsiskiria iš minios.

Mergvakario linksmybės Palangoje.<br>T. Bauras
Mergvakario linksmybės Palangoje.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 7:47 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:11 AM

Susituokti daugelis skuba vasarą, kad apniukęs oras nesugadintų šventinės nuotaikos. Gyvenantys didžiuosiuose šalies miestuose atsisveikinti su viengungiškomis dienomis skuba į pajūrį. Dažniausiai į Palangą.

„Jeigu švęsti, tai tik Palangoje. Mano visos draugės, kurios ketino tekėti, mergvakarius šventė Palangoje. Kodėl? Nes čia linksma, daug žmonių, gali prisigalvoti visokių nesąmonių“, - šypsojosi šiaulietė Ieva.

Rožiniai sijonėliai, triušio ausytės, vyro lytinį organą primenantis tortas – bene populiariausia mergvakarių atributika. Vaikinai dažniausiai būna kiek mažiau išradingesni ir pasipuošia kukliau.

„Nereikia persistengti. Pakanka iš draugų būrio aprangos detalėmis išskirti būsimą jaunikį ir viskas“, - tikino vilnietis Tadas.

***

„Bendraukime“ skelbia konkursą „Mano didelės šaunios lietuviškos atostogos“ ir kviečia dalintis savo vasaros kelionių po Lietuvą aprašymais bei nuotraukomis. Keliaukite, aprašykite išskirtines akimirkas, fotografuokite, o grįžę po atostogų siųskite sukauptą lobį mums adresu konkursai@lrytas.lt. Aprašymų ir nuotraukų lauksime iki rugpjūčio 20 dienos. Konkurso nugalėtojui atiteks rėmėjo PIGU.LT įsteigtas prizas – palapinė „Camp active Yosemite“. Dar penkių daugiausiai balsų sulaukusių tekstų ir nuotraukų autoriai gaus specialius „Bendraukime“ prizus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.