Po Aliaską keliavęs A. Bosas ištvėrė košmariškus išbandymus

Stingdantis, beveik penkiasdešimties laipsnių šaltis, milžiniški, daugybę kilometrų besitęsiantys ledynai, nuolatinė grėsmė susitikti su amžinai alkanomis baltosiomis meškomis ir siaubinga pūga, kuri, rodės, niekada nesibaigs...

Nuvykęs į Aliaską A. Bosas sužinojo, kad jo laukia itin rimti išmėginimai.<br>Asmeninis archyvas
Nuvykęs į Aliaską A. Bosas sužinojo, kad jo laukia itin rimti išmėginimai.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:06 AM

Daugiau nei dvi savaites tolimojoje Aliaskoje praleidęs verslininkas Antanas Bosas prisipažįsta: jis patyrė ekstremaliausius gyvenimo išmėginimus, kurie vos nevirto tragedija.

Už egzotišką kelionę verslininkas sumokėjo ne vieną tūkstantį litų. Tačiau tik nuvykęs į Aliaską A. Bosas sužinojo, kad jo laukia itin rimti išmėginimai. Kelionės tikslas – medžioklė. Tačiau iki medžioklės vietų itin primityvia transporto priemone – iš lentų sukaltomis rogėmis – teko belstis kone dvi paras. O tada, kai A. Bosas ir jo palydovai pasiekė trokštamą Aliaskos tašką ir pasistatė palapines, prasidėjo siaubinga pūga, kuri, rodėsi, niekada nesibaigs. Taip į Lietuvą atskriejo žinutė: „Esame sniego spąstuose...“ Išgirdusi, kokiame košmare atsidūrė jos vyras, Daina Bosas prisipažins norėjusi vyrui siųsti gelbėtojus. Kuo baigėsi Antano Boso kelionė, kaip milijonierius nušalo veidą, kaip ištisas paras lindėjo palapinėje ir kokių egzotiškų gyvūnų matė Aliaskoje? Apie visa tai išskirtiniame „Žvaigždučių“ reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.