D. Zvonkui skirtas desertas atsidūrė šiukšliadėžėje

Į viename Druskininkų restorane surengtą BTV laidos “Pragaro virtuvė” pristatymą buvo sukviesta būrys žinomų žmonių: žurnalistas ir laidų vedėjas Andrius Užkalnis, “Mis Lietuva 2011” Ieva Gervinskaitė, verslininkas Marius Gelažnikas, kompozitorius ir prodiuseris Deivydas Zvonkus.

D. Zvonkus: “Desertas iš oro — pats geriausias, nulinio kaloringumo. Rekomenduoju jį visoms manekenėms. Savąjį, šiaip ar taip, buvau pažadėjęs atiduoti I. Gervinskaitei.”<br>R. Jurgaitis
D. Zvonkus: “Desertas iš oro — pats geriausias, nulinio kaloringumo. Rekomenduoju jį visoms manekenėms. Savąjį, šiaip ar taip, buvau pažadėjęs atiduoti I. Gervinskaitei.”<br>R. Jurgaitis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2012, 10:09 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:52 AM

Būsimos laidos vedėjas kulinaras Liutauras Čeprackas (dešinėje) vakaro svečius vaišino prabangiausiais patiekalais ir vis pasakojo, kokį puikų desertą ruošia jo vadovaujama kulinarų komanda. Esą tai būsianti staigmena.

Kai atėjo laikas desertui, iš virtuvės staiga pasigirdo dūžtančių lėkščių garsas ir įpykusio L. Čepracko balsas.

“Vadovauju visiškiems asilams! Jus visus reikia išvaikyti! Kas būtų, jeigu jums tektų dirbti vieniems? Turbūt nemokėtumėte nė obuolio per pusę perpjauti”, — įsiūčio pagautas šaukė L. Čeprackas. Kiek aprimęs jis teisinosi, kad prabangią vakarienę ruošė ne vien profesionalūs kulinarai. Esą desertą ir sugadino naujokai.

Svečiai pritilo. Tik D. Zvonkus nesutriko: “Desertas iš oro — pats geriausias, nulinio kaloringumo. Rekomenduoju jį visoms manekenėms. Savąjį, šiaip ar taip, buvau pažadėjęs atiduoti I. Gervinskaitei.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.