B.Gudelis ir A.Bosas mėgins atsakyti į klausimą, ar Lietuvai gresia nauja krizė

„2014-aisiais jūsų šalis pajus ekonominės krizės epogėjų, o sunkmetis užsitęs kelerius metus ir tikrai nesibaigs iki 2017 ar 2018 metų“, – tikina vienas garsiausių pasaulio astrologų Pavelas Globa.

Benas Gudelis davė vertingų patarimų, kaip pasiruošti nelengviems laikams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Benas Gudelis davė vertingų patarimų, kaip pasiruošti nelengviems laikams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-18 15:44, atnaujinta 2018-02-20 07:30

Istoriko išsilavinimą turintis Maskvoje gyvenantis 55-erių vyras savo sugebėjimais jau seniai stebina pasaulį. Jis išpranašavo Sovietų Sąjungos griūtį, Kubos diktatoriaus Fidelio Castro pasitraukimą iš politikos, Vladimiro Putino staigų iškilimą, kelto „Estonija“ katastrofą ir net rugsėjo 11-osios teroristinį aktą.

Be to, kaip rašoma, jo dėka Ukrainoje pavyko išvengti atominės elektrinės sprogimo, o 94-ųjų lapkritį Ventspilio mieste Latvijoje – avarijos amoniako gamykloje.

Pirmadienį TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ viešėsiantis astrologas privers suklusti. Tiesa, populiarios laidos kūrėjai vien garsiojo astrologo prognoze Lietuvai neapsiribojo ir, išgirdę nieko gero mums visiems kitąmet nežadančius žodžius, nusprendė susitikti su dviem gerai žinomais įtakingais verslininkais – Benu Gudeliu ir Antanu Bosu. Mat, Pavelas Globa sako, kad norėdami išgirsti išties vertingų patarimų, kaip pasiruošti nelengviems laikams, kaip juos atlaikyti ar net krizę paversti pelningu laikotarpiu, turime atsigręžti ne į tautos išrinktus politikus, o į sėkmingus verslus sukančius mūsų šalies milijonierius.

Ar krizė išties vėl parodys savo nagus? Turtingiausių šalies žmonių sąraše garbingas vietas užimančių verslininkų atsakymai ir patarimai, kuriuos tikrai verta išgirsti - laidoje „Gyvenimas yra gražus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.