A. Petravičienė atvirai - apie konfliktą su smurtaujančia anyta

Dainininkės Agnės Petravičienės, išgarsėjusios realybės šou „Kelias į žvaigždes“ ginčais su Radžiu, pareiškimas, kad ją mušė jos pačios anyta, visuomenėje susilaukė didelio atgarsio. Juolab, kad Agnė ne kartą yra pasakojusi, jos sąžiningai slaugo insultą patyrusį sutuoktinį. Tačiau kaip skamba visa šios šeimos istorija?

A.Petravičienė atvirai pasipasakojo apie tai, kokie skandalai persekioja jos šeimą.<br>LNK nuotr.
A.Petravičienė atvirai pasipasakojo apie tai, kokie skandalai persekioja jos šeimą.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-14 20:53, atnaujinta 2018-01-27 08:28

Ją atskleisti pasiryžo TV3 žurnalistinių tyrimų laida „Prieš srovę“. Laidos kūrėjams A.Petravičienė atvirai pasipasakojo apie tai, kokie skandalai persekioja jos šeimą.

Kalbėti Agnė sutiko, kai žurnalistams ilgai slėptą skausmą išliejo jos anyta Nijolė Miglinienė. „Agnė nori sunaikinti mane, kad paskui nevaržoma susidorotų su Dainiumi – savo vyru. Ji neturi jokio gailesčio, atjautos. Aš nežinau kas jos viduj. Baisi moteris“, – tvirtina Nijolė. Pasak šios moters, Agnės bijo visas Alytus, mat ji ne tik dainininkė, bet ir įtakinga politikė – Alytaus rajono savivaldybės tarybos narė.

„Aš savo vyro nepaliksiu. Gali kaltinti mane nebūtais dalykais, bet yra taip, kaip yra“, - tvirtai pasakė Agnė.

Šiuo metu Agnės vyras guli Alytaus slaugos namuose. Vis dėlto sutuoktinį dainininkė aplanko tik tada, kai jo motinos nėra šalia.

Konfliktas aukščiausią tašką pasiekė tada, kai A.Petravičienė padavė į teismą Nijolę.

„Visą laiką praverkiu. Geriau išbėgčiau į mišką ir išsirėkčiau, kiek turiu sveikatos“, - sakė N.Miglinienė.

Vis dėlto geras dainininkės bičiulis atlikėjas Radžis patikino, kad Nijolė - įžūliai meluoja. Atlikėjas atvirai pasakė, kad tokios anytos niekam nelinkėtų.

„Agnės ir jos vyro skriausti aš neleisiu. Jokiom nijolėm, jokiom birutėm, neturinčioms, ką veikti. Geriau ateitų, sutvarkytų mano namus“, - pasakė Radžis.

Išvadino barakuda

Tuo tarpu Nijolė tvirtina, kad Agnė ištekėjo už Dainiaus tik dėl naudos. Ašarodama moteris pavadino A.Petravičienę barakuda.   „Atrodo, jai nieko blogo nepadariau. Ir grandinėlę padovanojau, ir į gimtadienius ėjau, ir tortą kepiau“, - dievagojosi Nijolė, tvirtindama, kad Agnė nenori jai grąžinti 1,5 tūkst. eurų. Pasak jos, Agnė pasisavina ir visus Dainiaus pinigus, gaunamus už invalidumą.

Kaip atsakas Nijolei - Radžio pyktis ir aiškinimai, kad būtent Nijolė trokšta pinigų.

„Tai yra vaidyba. Tegu džiaugiasi, kad aš nesu jos žentas. Manęs iš palatos neišvarytų - tai yra mano žmogus. Aš su juo mylėjausi. Motina tik padėti gali, o ne kištis“, - piktinosi Radžis.

Išgirdusi tai, kad anyta ją vadina barakuda, Agnė pabandė nusišypsoti.

„Jei taip, tai aš esu visų vyrų svajonė. Svajonių barakuda. Tik nemylinti moteris, gali dvejus metus prižiūrėti visiškai neįgalų žmogų. Barakuda, kuri išmoka jo skolas, išlaiko jo nepilnamečius vaikus ir duoda jo motinai pinigų.

Aš jį myliu ir negaliu sau paspausti jokio mygtuko ir palikti jį. Dievas mato, aš norėčiau, kad toks mygtukas būtų. Aš gyvenčiau savo gyvenimą ir net gal būčiau ištekėjusi“, - tikino Agnė.

Teismo nuosprendis

A.Petravičienė padavė anytą į teismą dėl užpuolimo. Pasak jos, Nijolė užpuolė ją palatoje prie Dainiaus - trenkė jai per veidą, tąsė už plaukų. Teismas pripažino Nijolę kalta. 

„Jei būčiau bent vienu piršteliu ją pajudinusi, ji būtų išbėgusi iš palatos ir visus sušaukusi, - piktinosi N.Miglinienė ir pridūrė mananti, kad Agnė nori nuvaryti jos vyrą į kapus. - Ji man sakė: „Aš jauna, man gyvent reikia“. Susidariau tokią nuomonę, kad ji ir nenori, jog jis pasveiktų. Ji tiesiog trukdo man. Eina skundžia mane administracijai, kad aš sūnų nuodiju.“

Pati A.Petravičienė ironizavo, kad jos anyta ją kaltina dėl visko. Moteris karčiai juokavo, kad jei kiltų šildymo kainos, pasak Nijolės, dėl to kalta būtų būtent ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.