Su anyta kariaujanti A. Petravičienė ruošiasi trečiąkart tekėti

Pastarieji dveji metai dainininkei Agnei Petravičienei buvo kupini žiaurių išbandymų. Jos gyvenimo meilė, antrasis vyras Dainius, po infarkto nugrimzdo į komą. Paskui prasidėjo karai su anyta.

Agnė Petravičienė.<br>LNK nuotr.
Agnė Petravičienė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-13 09:53, atnaujinta 2018-01-13 08:11

Tačiau Agnė ruošiasi pradėti naują gyvenimą. Artimiausiuose jos planuose – skyrybų procesas.

„Atsibodo būti pašluoste, į kurią valomasi kojas. Visi mano geri darbai buvo apspjaudyti“, – taip moteris apibūdina metus po vyro nelaimės – tai buvo košmaras. Taigi ir sprendimas dėl skyrybų nelengvas – juk ji vis dar myli savo vyrą. Tačiau jo mama daro viską, kad Agnės ir Dainiaus santuoka kuo greičiau būtų nutraukta. Agnė nespjauna ir į trečiąsias vedybas.

„Aš viską apgalvojau ir manau, kad Radžis man būtų geriausias variantas. Pažįstu jį 10 metų, Radžis turi senelį, taigi problemų nebūtų“, – nustebino Agnė.

Taigi Irūna ir Žygimantas Agnei „KK2 penktadienio“ studijoje pažadėjo iškelti galingas vestuves! Jausmingiausios meilės istorijos išklotos penktadienio vakarą 19.30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.