„Chorų karų“ generolė K. Ivanova: „Esu labai griežta vadovė“

Sekmadienį prasidėsiančiame TV3 konkurse „Chorų karai“ grumsis septyni kolektyvai: Kauno Plieninis choras (generolai – grupė „Thundertale“ ir jos lyderis Laurynas Baškys), Jonavos „Pavasario“ choras (generolas Arvydas Vilčinskas), Tauragės krašto Auksinis choras (generolės – grupė „Magnit“ su lydere Kristina Ivanova), Šiaulių choras „Chameleonas“ (generolė Laura Remeikienė), Klaipėdos Gintarinis choras (generolas Edgaras Lubys), Panevėžio choras „Vanilinis dangus“ (generolas Virgis Valuntonis) ir aklųjų choras „Feniksas“ (generolas Stanislavas Stavickis-Stano).

„Chorų karuose“ K.Ivanova vadovaus Tauragės krašto Auksiniam chorui.
„Chorų karuose“ K.Ivanova vadovaus Tauragės krašto Auksiniam chorui.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („Lietuvos rytas“)

Mar 22, 2015, 7:25 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 2:10 PM

Dainininkė Kristina Ivanova (27 m.) „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV antena“ prisipažino – savo vadovaujamo Tauragės choro dainininkams ji yra itin griežta.  

– Jūs atrodote trapi. Kaip sekasi įsijausti į generolės vaidmenį?

– Tauragės kultūros namuose mūsų su choru surengtas koncertas parodė, kad esame ne gležnos, o stiprios ir vertos generolių vardo. Salė tiesiog lūžo nuo žmonių. Vadinasi, viskas gerai, Tauragės krašto žmonės mumis pasitiki.

– Ar esate griežta?

– Tikrai griežta. Mane pažįstantys žino, kad visada siekiu geriausio rezultato. O komandinis darbas reikalauja drausmės.

Džiaugiuosi, kad kolektyvas yra draugiškas ir visi supranta, jog be pastangų nepasieksime aukštumų.

– Kas jūsų choristai?

– Mūsų chore dainuoja 8 merginos ir 8 vaikinai. Jų amžius – nuo 16 iki 33 metų. Į chorą pakvietėme iš šio krašto kilusius, bet į didmiesčius studijuoti ar dirbti išvykusius dainininkus.

– Šis konkursas rengiamas jau 6 metus iš eilės. Anksčiau svajojote jame dalyvauti?

– Grupės „Magnit“ narė Emilija yra tikra tauragiškė, būtent dėl to mums teko garbė atstovauti Tauragės kraštui. Ji „Chorų karuose“ dalyvauja jau ketvirtus metus.

Kita grupės narė Laura konkurse dalyvauja antrą kartą. Taigi merginos jau yra mačiusios „Chorų karų“ užkulisius, patyrusios, koks tai sunkus darbas.

Beje, konkursas prasideda per Lauros gimtadienį, o baigsis gegužės 3-iąją, Emilijos gimimo dieną.

– Moterų šiame projekte – mažuma. Be jūsų, muzikinėse kovose dalyvauja Šiaulių choro generolė Laura Remeikienė. Ar jaučiate konkurenciją?

– Per fotosesiją juokavome, kad mus vyrai dėl to privalo saugoti. O konkurencijos nejaučiu, nes dirbame užsidarę. Ką kiti ruošia, tuoj pamatysime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.