Rūtos Janutienės vasara: ir vėžininkų palata, ir linksmybės

„Lietuvos ryto“ televizijos pokalbių laidų vedėjos Rūtos Janutienės (49 m.) vasara kitokia nei įprastai. „Tinginiauju, nes turiu pasiteisinimą – vėžys“, – šyptelėjo moteris, kurios atostogų maršrutas šiemet vingiuoja į sostinės Santariškių rajoną, Nacionalinį vėžio institutą.

Po keturių chemoterapijos seansų R.Janutienė ruošiasi operacijai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Po keturių chemoterapijos seansų R.Janutienė ruošiasi operacijai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Jul 31, 2015, 2:41 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 1:19 PM

Kovą R.Janutienei buvo nustatytas pirmos stadijos krūties vėžys ir netrukus atlikta operacija. Po jos – sekinantis chemoterapijos kursas, kurio pabaiga numatoma tik rudenį.

„Manau, kad per savo 50-metį jau būsiu sveika ir graži“, – optimizmu tryško moteris, šį jubiliejų švęsianti spalio 16-ąją.

Gera nuotaika, šypsena saulės paliestame lengvai parudusiame veide, ant galvos – kepuraitė. „Mano įvaizdis nesikeičia – arba kepurė, arba skarelė“, – paaiškino ir pasiguodė, kad be plaukų galva šąla netgi vasarą.

Klastingos ligos palytėtus žmones įprasta matyti išblyškusius, tačiau Rūta saulės vonių nevengia. „Niekas nieko man nedraudžia“, – gūžčiojo pečiais ji ir kvatodama prisipažino, kad su draugėmis, kurių dauguma šiemet švenčia tokį patį jubiliejų, ji smagiai pakilnoja ir šampano taurę.

Interviu su R.Janutienė skaitykite šio šeštadienio žurnale „TV antena“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.