A. Grigaliūnienė metų neturinčią dukrą maitina jūros šukutėmis

Kur vakarieniauti renkasi Lietuvos pramogų pasaulio elitas? Pastaruoju metu šia vieta tapo šefo Liutauro Čepracko kulinarinis loftas, kuriame filmuojama laida „Lietuvos superšefas“.

Jūros šukutės yra mylimiausias Agnės Grigaliūnienės patiekalas.
Jūros šukutės yra mylimiausias Agnės Grigaliūnienės patiekalas.
Jūros šukutės yra mylimiausias Agnės Grigaliūnienės patiekalas.
Jūros šukutės yra mylimiausias Agnės Grigaliūnienės patiekalas.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 18, 2015, 11:43 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 5:51 AM

Lofto ir laidos šeimininkas kviečia į svečius bičiulius gurmanus, kurie vertina laidos dalyvių patiekalus. Nors visi vertintojai yra neprofesionalai, jų kulinarinis išprusimas nekelia abejonių – laidoje svečiai nevengia pademonstruoti, kodėl jie iš tikrųjų yra vadinami gurmanais.

Verslininkė, TV laidų ir renginių vedėja Agnė Grigaliūnienė šio šeštadienio laidoje itin apsidžiaugs, išvydusi užkandžiui patiektas jūrų šukutes: „O, šukutės – mano mylimiausias patiekalas!“ Norėdama dar labiau pabrėžti, kaip jų šeimoje vertinamos šios jūrų gėrybės, moteris pridurė: „Net ir mano dukrytė, o jai dar net metų nėra, šukutes valgo.“

„Oho, kaip gerai gyvenam!“ – nesusilaikė nuo komentaro kita laidos viešnia, Livija Gradauskienė.

Tuo metu kiti svečiai – verslininkas Jogaila Morkūnas ir Andrius Užkalnis – dalyvių patiekaluose labiausiai pasigedo ištobulinto estetinio vaizdo. „Žmonės labai dažnai valgo ne burna, o akimis. Šitas dalykas yra žemiau kritikos ribos“, – taip kalbėjo J.Morkūnas, sulaukęs patiekalo, kurio nepatraukli išvaizda neleido paragauti daugiau nei vieno kąsnelio.

„Visko čia buvo, visokių pribumbasų... Bet man skaniau būtų net paprasti ledai iš prekybos centro“, – kitam dalyviui rėžė dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. „Prieš porą dienų kepiau pats žuvį. Tai ji man vis dar geriausiai ir įsiminusi“, – toks buvo jo atsakymas po filmavimo paklausus, kuris patiekalas jam patiko ir įsiminė geriausiai.

„Jei skaniai gamini, tai dar nebūtinai reiškia, kad gali dirbti profesionalioje virtuvėje“, – pridūrė A.Pogrebnojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.