Žemyna Ašmontaitė: „Esu beprotiškai išsiilgusi filmavimų“

Kartu su apie policijos gyvenimą pasakojanti komiška drama „Nuovada“ į televizijos eterį grįžta populiari teatro ir televizijos aktorė Žemyna Ašmontaitė. Kelerius metus žiūrovų ekrane nesirodžiusi aktorė džiaugiasi, kad sugrįžo į filmavimo aikštelę.

Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Ž.Ašmontaitė filmavime.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 18, 2016, 9:52 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 9:26 PM

Ž.Ašmontaitė yra sukūrusi ne vieną įsimintiną vaidmenį. Aktorė visiems gerai žinoma iš tokių populiarių filmų, kaip „Zero 2“, „Matrioškos“, serialų „Atžalos“, „Broliai“, „Pavogta laimė“, kultinio „Moterys meluoja geriau“ ir kitų. Dėl vaidmenų aktorei yra tekę nusibalinti plaukus, atsikratyti ir vėl priaugti svorio ir išmokti šokti striptizą.

Ž.Ašmontaitę paskutiniu metu buvo užvaldžiusios kelionės: „Taip tiesiog susiklostė gyvenimo aplinkybės, kad manęs ilgą laiką nebuvo televizijos eteryje. Emigravusi tikrai nebuvau, bet kad labai daug keliavau, tai tiesa. Esu iš tų žmonių, kurie be kelionių tiesiog negali gyventi“.

Į televizijos eterį grįžtanti aktorė prisipažino, kad pasiūlymas vaidinti naujame TV3 seriale „Nuovada“, atsirado pačiu laiku.

„Grįžusi po kelionių į Lietuvą, esu beprotiškai išsiilgusi darbų, filmavimų, tad sulaukusi skambučio iš „Videometros“ be galo apsidžiaugiau“, – pasakojo šios prodiuserių kompanijos kuriamame seriale dirbanti Ž.Ašmontaitė.

„Nuovada“ – serialas apie tris kriminalistus, kurie yra ne tik kolegos, bet ir geri draugai. Tikrais profesionalais mėginantys tapti policininkai nuolat susimauna, o nesėkmės skaudžiai atsiliepia ne tik santykiuose su kolegomis, bet ir su artimaisiais. Žemynai seriale patikėtas vieno iš trijų kriminalistų merginos vaidmuo.

„Filmavimai dar tik prasidėjo, tad nedaug turiu ką pasakoti apie savo vaidmenį, o ir nenorėčiau. Juk visada maloniau yra vieną kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti. Galiu tik atskleisti, jog tai moteris vardu Diana, kuri įsivėlė į santykius su ją beviltiškai įsimylėjusiu ir patologiškai pavydžiu vyriškiu“, – intrigavo Ž.Ašmontaitė.

Aktorės herojė Diana yra įdomi, o jos sprendimai kartais kelią nuostabą.

„Pati niekada nebuvau pakliuvusi į tokias situacijas, į kurias paklius Diana, tad nežinau kaip aš pati elgčiausi jos vietoje“, – prisipažino Ž.Ašmontaitė.

Tris kriminalistus įkūnys gerai visiems pažįstami talentingi aktoriai – Darius Auželis, Vidmantas Fijalkauskas ir Povilas Laurinkus. Jiems talkins tokie profesionalai, kaip Arūnas Storpirštis, Vitalija Mockevičiūtė, Agnė Gregorauskaitė.

Komiška drama „Nuovada“ jau nuo vasario 1 dienos per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.