„Juos taip mėgstu, kad net nespėju nufotografuoti – apie tai pagalvoju jau per vėlai“, – juokėsi Simona.
TV3 kulinarinės laidos „Kulinariniai triukai“ premjeros žiūrovai pamatys, kaip laidos vedėjas A. Ivanauskas padėjo išspręsti Simonos problemą, su kuria žinoma moteris susiduria gamindama.
„Ką daryti, kad kepamas baklažanas neištežtų ir neprisigertų riebalų?“ – domėjosi Simona.
„Baklažaną, prieš kepant, reikia pasūdyti tam, kad išsiskirtų sultys. Jas belieka nuvalyti servetėle ir dėti baklažaną į keptuvę – taip baklažanas greičiau apskrus ir prisigers mažiau riebalų“, – aiškino kulinaras.
A. Ivanauskas Simonai pateikė ir kelias gardžias užduotis. Kaip S. Nainė atsakė į jai užduotus klausimus ir, kaip A. Ivanauskui pavyko per vos 60 sekundžių pagaminti pyragą?