N. Pareigytės-Rukaitienės pusryčiavimo įpročius pakeitė šeima

Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė neseniai viešai prisipažino, kad, sukūrus šeimą, jos gyvenime prasidėjo naujas etapas. Pasirodo, jame nebeliko ne tik vakarėlių iki ryto, išnyko alkoholis, bet ir atsirado… pusryčiai.

N. Pareigytės-Rukaitienės pusryčiavimo įpročius pakeitė šeima.<br>Organizatorių nuotr.
N. Pareigytės-Rukaitienės pusryčiavimo įpročius pakeitė šeima.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2016, 1:10 PM, atnaujinta May 13, 2017, 5:40 PM

„Pusryčiai mūsų šeimoje yra svarbi ir būtina dienos dalis. Tik visi trys mes valgome skirtingai. Todėl vyrui gaminu vieną patiekalą, dukrai Patricijai – kitą, o man jau – kas lieka“, – TV3 laidoje „Kulinariniai triukai“ juokėsi žinoma moteris.

Laidos vedėjas Alfas Ivanauskas Nijolei parodė, kaip išsivirti omletą... plastikiniame maišelyje. Rankomis maišydama kiaušinius maišelyje, Nijolė šmaikštavo, kad nemoka to daryti švelniai: „Viskas pas mane grubiai ir greitai!“

Dainininkė puikiai susidorojo ir su beveik visomis laidos vedėjo jai pateiktomis užduotimis, išskyrus vieną – riešutų rūšių atpažinimą.

Kas pakišo N.Pareigytei-Pareigytei koją, ir kaip pačiam A.Ivanauskui sekėsi šįkart pagaminti patiekalą vos per 60 sekundžių?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.