„Lietuvos mokyklų žaidynės“: dalyviams sėkmės linkėjo prezidentė

Masiškiausias sporto renginys Lietuvoje „Lietuvos mokyklų žaidynės“ – televizijos ekranuose. Jau nuo rytojaus, lapkričio 12 dienos, šeštadieniais per sporto aistruolių ir jaunimo pamėgtą kanalą TV6 žiūrovai matys pačias tikriausias emocijas ir pajus sportinį azartą.

Filmavimo akimirkos.<br>TV6 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV6 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV6 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV6 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV6 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV6 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 11, 2016, 3:41 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 5:10 AM

Pirmojoje laidoje „Lietuvos mokyklų žaidynės“ dalyviams sėkmės linkės pati šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Laidos viešnia – Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė atskleis, kokias sporto šakas išbandė ir mėgo besimokydama mokykloje. Pasak D. Gudzinevičiūtės, olimpiečiu gali būti kiekvienas, o koks jausmas atstovauti savo šaliai olimpinėse žaidynėse atsakys patys olimpiečiai – ėjikė Brigita Virbalytė-Dimšienė ir baidarės irkluotojas Ričardas Nekriošius.

Dvyliktą sezoną skaičiuojančiose žaidynėse dalyvauja per 200 000 moksleivių iš daugiau nei 1100 Lietuvos mokyklų. Į žaidynių programą įtrauktos net 24 sporto šakos: nuo legendinių estafečių „Drąsūs. Stiprūs. Vikrūs“ iki olimpinių sporto šakų – lengvosios atletikos ar krepšinio. Projekto tikslas – sportuojant ugdyti sveiką, atsakingą ir pilietišką jauną žmogų.

Laidos vedėjas – gerai žinomas televizijos veidas, ekstremalaus sporto gerbėjas Mindaugas Ponomariovas, daugeliui pažįstamas, kaip Ozis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.