Radžio ir Agnės Petravičienės konfliktas dėl naujo jos partnerio įgavo pagreitį

LNK televizijos studijoje naujam sezonui nufilmuota dar viena pokalbių laida „Yra, kaip yra“. Diskusijai apie skyrybas į studiją buvo pakviesti ir scenoje neseniai išsiskyrę atlikėjai Agnė Petravičienė ir Radžis Aleksandrovičius. Dueto draugystė baigėsi ir konfliktas įsiplieskė visai neseniai, po to, kai Agnė susirado naują scenos partnerį, Lietuvoje gyvenantį gruziną Erosą Kachabrišvilį. Tai, ką prieš TV kameras filmavimo metu kalbėjo Radžis, pribloškė ne tik Agnę, Erosą, bet ir studijos svečius.

 Agnė ir Radžis.
 Agnė ir Radžis.
 Agnė ir Erosas.
 Agnė ir Erosas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 14, 2017, 11:13 AM, atnaujinta Aug 14, 2017, 11:38 AM

„Likau be žado pirmą kartą gyvenime, nuoširdžiai sakau, filmavimo metu patyriau tokį stresą... Neturėjau ką pasakyti ir ko pridurti. Erosas jam blogas, jo dovanotos man gėlės prastos, jis, anot Radžio, prastas dainininkas. Tiek neapykantos tam žmogui jis jaučia, kad net sunku apie tai kalbėti, juk Erosas nieko blogo Radžiui nepadarė“, - sunkiai rinkdama žodžius kalbėjo A.Petravičienė.

Daugiau nei dešimtmetį poruoti atlikėjai skirtingais keliais pasuko neseniai, dar šią vasarą, kai Agnė išleido naują dainą „Sudegusi meilė“, kurią įrašė kartu su Erosu. Greičiausiai su juo atlikėja taip pat pradės rengti ir bendrus pasirodymus. Agnės sprendimas įdainuoti dainą su kitu scenos partneriu ir tapo pačia karščiausia Agnės ir Radžio konflikto priežastimi per visą jų pažinties istoriją. Radžis savo pozicijų niekam užleisti net nežada, o savo ilgametės draugės taip lengvai atiduoti nė nemano, todėl tik pasitaikius progai naujam Agnės scenos partneriui Erosui Radžis karčių žodžių negaili ir kerta iš peties.

Kodėl Agnė nusprendė dainuoti su kitu ir kas lėmė tokį jos sprendimą, dainininkė pusiau juokais atsakė, kad juos su Radžiu greičiausiai ištiko 11 metų santykių krizė, kurios vienokia ar kitokia baigtis, pasak Agnės, taps lemtinga abiem.

„Galbūt mums reikėtų pasikonsultuoti su santykių ekspertu“, - prieš TV kameras juokaudama kalbėjo A.Petravičienė.

Atlikėja neslėpė nusivylimo, kad dabar, po daugiau nei 10 metų, jiems su Radžiu ir vėl tenka santykius aiškintis viešai, ir teigia, kad tokio santykių posūkio ji nė nesapnavo. Vis dėlto paprašyta įvardinti tikrąją konflikto priežastį Agnė buvo santūri: „Jis pats viską puikiausiai žino, dabar čia tik aš palikta nežinioje, ką dar jis gali sumanyti.“

Filmavimo metu A.Stašaitytė-Masalskienė Radžio paklausė tiesiai, ar jis nėra įsimylėjęs Agnės? Netikėtas Radžio atsakymas pribloškė ne tik pačią Agnę, bet ir visus laidos dalyvius. Estrados princu tituluojamas atlikėjas ir daugelio Lietuvos moterų numylėtinis pirmą kartą per daugelį metų visiems leido aiškiai suprasti, kad jis neabejingas šiai moteriai, nepaisant to, kad A.Petravičienė, kaip kalbėjo pats dainininkas, „nuėjo į kairę“. Anot jo, Agnei kaitalioti scenos partnerių nevalia, o jam, vyrui, – galima.

Pokalbio metu E.Kachabrišvilis Agnei įteikė gėlių. Tai tik dar labiau įsiutino Radžį ir šis pareiškė, kad dovanojamos gėlės yra prastos.

Studijos žiūrovai po filmavimo pasakojo, kad Radžis buvo nusiteikęs labai neigiamai E.Kachabrišvilio atžvilgiu. Anot jų, gruzino buvimas šalia A.Petravičienės Radžiui buvo tarsi raudonas audeklas buliui.

„Buvo matyti, kad Radžis peržengė per save. Jis prisipažino, kad yra įsimylėjęs Agnę. Po 10 metų Radžis pasakė tai, ko nė karto anksčiau sakęs nebuvo“, - po filmavimo kalbėjo studijos svečiai.

Tuo metu po filmavimo kalbinta A.Petravičienė tikino esanti priblokšta ir pasakyti apie akibrokštą prieš TV kameras galinti nedaug, tik tiek, kad ši laida jai buvo pati sunkiausia per visą laikotarpį, kiek yra tekę filmuotis. Moteris tikino, kad buvo nusiteikusi visiškai kitokiam pokalbiui: „Man trūkinėjo „kadrai“, daug ir nervingai juokiausi ir kažką kalbėjau, negalėčiau net atpasakoti visos įvykių sekos. Manau, kad realiai ir Radžiui ši laida buvo ne iš lengvųjų, ir netikiu, kad jis neišgyveno, nors ir daug kur juokavo. Tik šiek tiek keista, juk buvo galima apsieiti ir be viešumo, juk nebūtina iš kojų versti visos Lietuvos ir kaitinti žiūrovų fantazijos. Belieka pripažinti, kad mano nauja daina yra vykusi, o duetas su Erosu nėra jau toks blogas sprendimas“, - kalbėjo dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.