Agnė Petravičienė atvėrė širdį apie meilę neįgaliam vyrui ir gerbėjo piršlybas

Prieš pusantrų metų dramatiškai išsiskyrusi su neįgaliu vyru dainininkė Agnė Petravičienė (41 m.) sulaukė pasiūlymo ištekėti trečią kartą.

A.Petravičienė. 
A.Petravičienė. 
A.Petravičienė ir D.Miglinas išsiskyrė po šešerius metus trukusios santuokos.
A.Petravičienė ir D.Miglinas išsiskyrė po šešerius metus trukusios santuokos.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 6, 2018, 7:20 PM

Muzikinio šou „Kelias į žvaigždes II“ (LNK, 2006 m.) finalininkė A.Petravičienė neteko žado, kai vienas bičiulis paprašė tapti jo žmona.

Pasiūlymo tekėti Agnė sulaukė oro uoste. Moteris vyko į Portugaliją, o į oro uostą ją palydėjęs draugas staiga paėmęs už rankos užmovė žiedą ir pasakė, kad atsakymo lauks tris mėnesius – iki mylimosios gimtadienio. Atlikėja sutiko su jo pasiūlyta taisykle.

„Jis yra senas mano bičiulis, kurį po ilgo nesimatymo atsitiktinai sutikau viename prekybos centre Vilniuje.

Šis vyras kadaise turėjo šeimą, vėliau daug metų praleido užsienyje, užsidirbęs pinigų grįžo į Lietuvą. Mes ėmėme susitikinėti prie kavos puodelio“, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo A.Petravičienė, nesitikėjusi, kad draugas jai taip greitai pasipirš.

Tokios skubotos piršlybos Agnei pasirodė nerimtas žingsnis ir sutartą dieną ji pasakė: „Ne.“

„Iš pradžių jis pamanė, kad juokauju. Labai skausmingai sureagavo, – prisiminė moteris. – Tai natūralu. Juk Lietuvoje maždaug keturios moterys kaunasi dėl vieno vyro.

Tačiau man jau ne 20 metų, kad tikėčiau meile iš pirmo žvilgsnio.

Jei prieš 11 metų, kai dar nebuvau nieko pasiekusi, kas nors būtų pateikęs tokią staigmeną, aš būčiau patikėjusi ir greičiausiai būčiau pasakiusi „taip“.

Moteris prasitarė, kad pagrindinė priežastis, dėl kurios atstūmė gerbėją, – ji vis dar myli savo buvusį sutuoktinį, ne vienus metus prikaustytą prie lovos.

Du kartus išsiskyrusi Agnė tikino, kad neturi tikslo gyvenimą būtinai nugyventi su vyru.

Atlikėja neslėpė, kad nuo tos dienos, kai pasirodė televizijos laidoje, gerbėjai jai rodo labai daug dėmesio.

Todėl kai per feisbuką koks nors vyras pakviečia išgerti kavos, šmaikščioji dzūkė atkerta: „Jeigu aš gerčiau visą man siūlomą kavą, galėčiau joje plaukioti.“

Agnė prisipažino, kad tiki likimu ir viliasi, jog sutiks vyrą, kurio nepajėgs atstumti.

„Galėsiu 10 kartų sakyti „ne“, užblokuoti visus telefonus, pakeisti gyvenamąją vietą, bet jis mane vis tiek suras“, – kalbėjo A.Petravičienė.

Su pirmuoju vyru Kęstučiu Agnė santuokoje pragyveno 14 metų ir susilaukė sūnaus Tito.

Antrąjį savo sutuoktinį Dainių Migliną (46 m.) Agnė sutiko darbe – Alytaus rajono viešojoje bibliotekoje. Vyras jau buvo kartą vedęs, turėjo du vaikus.

Pora susituokė po metų draugystės. Tačiau laimingas gyvenimas truko vos pustrečių metų. D.Migliną ištiko infarktas, kelios klinikinės mirtys.

Mėnesį vyras pragulėjo ištiktas komos. Netrukus tarp Agnės ir anytos užvirė kova dėl Dainiaus globos. Po kelerius metus trukusio teismų maratono vyro globa buvo patikėta jo motinai.

Tiesa, aukštesnis teismas Dainiaus globą skyrė Agnei, tačiau jos anyta apie tai nenorėjo nė girdėti. Agnė tvirtino, kad anyta neleido jai vyro nei slaugyti, nei lankyti.

„Yra toks posakis: „Nelinkėčiau to savo priešui.“ O aš pasakysiu priešingai: linkiu tai patirti visiems savo priešams, jei tokių turiu. Negaliu nupasakoti žodžiais, ką išgyvenau. Tai buvo tokio dydžio skausmas, kad kartais atrodydavo, jog jis mane sužlugdys“, – guodėsi Agnė.

Dainininkę buvo ištikusi depresija, kurį laiką ji net neprisiversdavo išeiti iš namų, savaitėmis nesikeldavo iš lovos. Maisto jai nupirkdavo ir atnešdavo draugai.

Pagaliau po šešerius metus trukusios santuokos Agnė ryžosi išsiskirti su vyru.

„Kitos išeities neliko, nes tik dokumentuose buvau jo žmona, – pasakojo moteris. – Aš esu tikra, kad ši žinia mano vyrui buvo pristatyta labai bjauriai. Ir manau, kad ligoniui tai sveikatos nepridėjo.“

Agnė vis pasvajoja, kad Dainius pasveiks ir vieną dieną pasibels į jos duris.

„Noriu, kad jis pasveiktų ir grįžtų namo“, – graudindamasi kalbėjo A.Petravičienė.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.