Ironvytas mikrofoną iškeitė į automatą: „Kiekvienas tūpas kačiokas, prisižiūrėjęs Švarco, nori vaidinti“

„Kaip ir kiekvienas tūpas kačiokas, prisižiūrėjęs Švarco, nori vaidinti ir galvoja, kad jis labai gerai vaidina, taip ir aš labai norėjau. Kuomet sulaukiau skambučio iš prodiuserio su klausimu, ar noriu pasifilmuoti, iškart sutikau.

 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 23, 2018, 3:59 PM

Man net nebuvo svarbu, kad galbūt mane nušaus po dviejų dienų. O kai sužinojau, kas vaidina, visus aktorius, kad scenaristas Edvinas Kalėda, supratau, kad bus labai geras reikalas“, – apie tai, kaip atsidūrė jau rugsėjo 3-iąją startuosiančio naujo LNK serialo „Rimti reikalai“ filmavimo aikštelėje, pasakoja raumeningasis reperis Vytautas Medineckas, geriau visiems žinomas Ironvyto pravarde.

Žinomas vyras tikina, kad jį džiugina kiekviena diena, kai reikia filmuotis, ir prisipažįsta – jei būtų jo valia, norėtų filmuotis, kad ir kasdien.

„Man, kaip neprofesionaliam aktoriui, būti tokių profesionalų apsupty yra žiauriai didelė garbė ir žiauriai didelis malonumas. Kartais filmavimo aikštelėje žiūriu į visus tuos profus, kuriuos matau kituose serialuose, filmuose, ir negaliu patikėti, kad aš su jais stoviu čia. Galvoju: „Vytai, ką tu čia veiki, tu, sušiktas diletante, tu čia vaidini aktorių?“ – juokiasi garsus atlikėjas.

Paprašytas apibūdinti, kokį personažą įkūnys naujame kriminaliniame seriale, V. Medineckas-Ironvytas nepasimeta ir pacituoja „Rimtų reikalų“ režisieriaus Džiugo Siaurusaičio žodžius:

„Štikanas yra toks, kuris nesunkiai gali primušti ar net nužudyti kažką, bet jei kačiukui bus bėda, jis būtinai jį išgelbės“. Pasak Ironvyto, šiuo asmenybės bruožu jo kuriamas personažas primena jį patį realiame gyvenime. „ Man dažnai būna labiau gaila gyvūnų nei žmonių. Šiaip geras tas Štikanas, kaip ir aš“, – paslaptingai šypsosi Ironvytas.

LNK televizijos eteryje startuosiantis serialas šiuo metu yra intensyviai filmuojamas, todėl, Ironvyto paklausus, kas iš paskutiniųjų filmavimų jam labiausiai įsiminė, jis nė kiek nepasimetęs su šypsena veide atšauna – vištienos krūtinėlė.

„Nemėgstu aš jos, o teko filmuotis ir prisivalgyti tos neskanios virtos vištienos. Po to visą dieną buvo bloga“, – juokiasi reperis, kuriam laikui mikrofoną išmainęs į automatą naujame seriale, kuriuo žiūrovai galės mėgautis nuo rugsėjo 3 dienos, kiekvieną darbo dieną 20.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.