Andriaus Rimiškio mama prakalbo apie sūnaus mitybos įpročius

Šį vakarą LRT eteryje Martyno Starkaus vedamoje laidoje „Mano mama gamina geriau!” svečiuosis dainininkas Andrius Rimiškis ir jo mama Rita. Taip pat savo kulinarinius gabumus demonstruos aktorius Rokas Petrauskas su mama Jūrate.

Andrius Rimiškis su mama. <br>Stop kadras. 
Andrius Rimiškis su mama. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 12, 2018, 2:00 PM, atnaujinta Sep 12, 2018, 2:08 PM

„Kiekvienas iš mūsų pasakytume, kad būtent mūsų mamos gamina geriausiai. Tačiau šiame šou tai reikia įrodyti darbais“, – į laidos dalyvius kreipsis M.Starkus.

Kuriai komandai seksis gaminti geriau, padės nuspręsti virtuvės guru Romas Zakarevičius.

R.Petrauskas turės gaminti R. Zakarevičiaus išrinktas aštrias vištų kepenėles. Žinomas aktorius turės vykdyti mamos nurodymus ir klausyti, ką ji liepia daryti. Ponia Jūratė tvirtins, kad šį patiekalą galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą. Pagaminti patiekalą serialų žvaigždė turės per 30 minučių. Kaip seksis šiai komandai ir ką apie patiekalą pasakys patiekalų ekspertas R. Zakarevičius, LRT žiūrovai išvys jau šį vakarą.

R.Zakarevičiaus sprendimu A.Rimiškis turės gaminti firminį mamos patiekalą – keptas karpio juosteles. Atlikėjui teks sunki užduotis – išskrosti žuvį.

„Jis daro nemažą klaidą. Pirmiausia, jis paėmė ne tą peilį ir pjauna nuo stuburo. Liko labai daug žuvies ant kaulo“, – sakys ekspertas R. Zakarevičius.

„Andrius mėgsta žvejoti, tačiau žuvies nelabai mėgsta. O Andriaus dukros mėgsta žuvį“, – pasakos A.Rimiškio mama.

„Kai prieš šventes ruošiame su mama maistą, groja muzika, būname atsipalaidavę“, – juoksis A.Rimiškis neslėpdamas, kad pagaminti patiekalą per 30 minučių yra nemažas iššūkis.

„Pirmą kartą gyvenime mačiau, kad žuvį keptų 30 minučių. Žuvį reikia pradėti kepti nuo odos. Labai noriu paragauti“, – sakys R.Zakarevičius.

Kuri šeima nugalės? Kuris patiekalas sužavės profesionalą? Tai paaiškės jau šį vakarą 21.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.