Leonardas Pobedonoscevas seriale suvaidino save: „Buvo projektų, kurie mane prievartavo“

Vos prieš kelerius metus sodybą už Vilniaus įsigijęs aktorius Leonardas Pobedonoscevas darbo turi per akis ne tik filmavimo aikštelėje. Aktorius teigia, kad toks gyvenimo ritmas jam yra be galo malonus, nes savo profesijoje jis jaučia tarsi žuvis vandenyje.

Leonardas Pobedonoscevas.<br>LNK nuotr.
Leonardas Pobedonoscevas.<br>LNK nuotr.
Leonardas Pobedonoscevas.<br>LNK nuotr.
Leonardas Pobedonoscevas.<br>LNK nuotr.
Leonardas Pobedonoscevas.<br>LNK nuotr.
Leonardas Pobedonoscevas.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 4, 2021, 12:31 PM

„Kiekvieną sykį eidamas filmuotis esu pasiruošęs. Net miegodamas aš jau ruošiuosi kažkam. Nuolat, 24 valandas per parą, jau nežinau, kiek metų. Tokia mano karma – esu nuolatos esu kūrybiniame procese. Tai yra fantastika! Ar aš gailiuosi, kad pasirinkau tokį kelią? Tokį įvairų, įvairiapusį, kiekvieną dieną aš turiu nuotykių, atradimų, nuolatinio bendravimo. Mokausi. Ir, kai įvyksta klaidos, aš džiaugiuosi jomis“, – apie savo kasdienybę atviravo aktorius.

Per kelis dešimtmečius aktorius sukūrė begales vaidmenų teatre, kine ir televizijoje. Ir nors visada scenoje ar žydrajame ekrane aktorius atrodo savose rogėse, taip būdavo ne visada.

L.Pobedonoscevas prisipažino, kad karjeros metu buvo projektų, kurie jam neteikė tiek malonumo, kiek galėtų atrodyti.

„Buvo projektų, kurie mane prievartavo, sakykime taip. Televizija – toks reiškinys, kai yra tavo skonis ir yra masės skonis, ir nebūtinai jie abu sutampa. Kartais atlieki vaidmenį, nors vidus ir priešinasi“, – atskleidė aktorius.

Anot Leonardo, filmavimo aikštelėje svarbus bendradarbiavimas. Ne tik tarp kolegų, bet ir tarp kūrybinės grupės. Todėl aktorius teigia, kad jeigu artistas jaučia, jog kažkas ne taip, jis turi pasakyti režisieriui ir dalintis savo idėjomis.

„Tai yra procesas. Tikrai nesu įnoringas, bet mėgstu būti preciziškas. Mėgstu kokybę, kaip ir kiekvienas. Ar su manimi sunku dirbti? Dabar prisiminiau laikus, kai dirbau teatre su kursiokais scenoje. Būdavo užuominų, kad tu, Pobedonoscevai, soluoji. O tai aktoriui antikomplimentas scenoje, kai jis per daug užsižaidžia, nes nori būti dėmesio centre. Būdavo tokių įsijautimų. Tačiau man svarbus procesas, kai tu jauti partnerį, girdi, ką jis kalba ir sakai ne tik išmoktą tekstą, bet ir įdedi dalį savęs“, – pasakojo aktorius L.Pobedonoscevas.

„Aš vis galvoju, ar aš gyvenime vaidinu save, ar aš esu kažkas iš savo suvaidintų personažų. Klausimą, kas aš esu, jau gvildenu kelerius metus“, – LNK.lt seriale „Muilodrama“ save sutikęs vaidinti kalbėjo aktorius L.Pobedonoscevas.

Išskirtinio formato, necenzūruotame, visas slapčiausias televizijos paslaptis atskleidžiančiame LNK.lt seriale „Muilodrama“ Leonardas – ne vienintelis žinomas žmogus, kuris seriale atliko tokį vaidmenį.

Daugybę metų TV šou versle besisukanti, didžiausių Lietuvos TV projektų režisierė Solveiga Zubrickienė pasinėrė į tikrą avantiūrą ir dar pačioje pirmoje serijoje įsijautė į išprotėjusios prodiuserės amplua.

„Tas išprotėjimas man atrodo natūraliai, su kiekviena diena ateina. Baltų tramdomųjų marškinių iki šiol matuotis neteko. Man atrodo, kad visiems, dirbantiems televizijoje, išprotėjimas ir tramdomieji – labai natūralus procesas. Taip galėčiau leisti kiekvieną pirmadienį, labai linksma pramoga“, – šypsenos neslėpė S.Zubrickienė.

Prieš keletą savaičių pasirodęs serialas „Muilodrama“ paruošė dar ne vieną staigmeną, kurių nereikėtų praleisti nei vienam televizijos žiūrovui.

Kiekvieną pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį – po naują serialo „Muilodrama“ seriją per LNK.lt

Naujausia serija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.