Lietuvių pamėgtame kurorte šėliojo L. Pobedonoscevas ir A. Bružas: kuriam teko nakvoti vietinių kaimelyje?

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, TV3 kelionių šou „Metam monetą“ ir vėl kvies žiūrovus pasinerti į nepakartojamus nuotykius! Projekto vedėjai – aktoriai, laidų vedėjai ir artimi draugai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas – leidosi į trečiąją kelionę. Šįkart jie patraukė į vieną labiausiai lietuvių pamėgtų vietų – Egiptą, Šarm El Šeicho kurortą.

 Leo ir Bružas.<br> TV3 nuotr.
 Leo ir Bružas.<br> TV3 nuotr.
 Audrius Bružas.<br> TV3 nuotr.
 Audrius Bružas.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 25, 2023, 2:47 PM, atnaujinta Jul 9, 2023, 11:02 AM

Egipte susipina senovės istorija, egzotiška gamta ir turtingas kultūros paveldas. Egiptas garsėja ne tik tokiais įspūdingais monumentais kaip piramidės, faraonų kapinės ar didingi faraonų rūmai, bet ir nuostabaus grožio paplūdimiais bei povandeniniu pasauliu.

Šarm El Šeicho kurortas, kuriame apsilankė ir laidos vedėjai, yra tikrų tikriausias Egipto perlas, į kurį turistai plūsta iš viso pasaulio. Nenuostabu – juk Sinajaus pusiasalio pietuose įsikūrusio kurortinio miesto prieigose stūksanti dykuma traukia savo didybe, o Raudonojoje jūroje laukia povandeninis, nuostabiausių koralinių rifų pasaulis.

Vos atvykę į Šarm El Šeichą laidos vedėjai metė monetą. Ji nulėmė, koks savaitgalis laukia kiekvieno. Tas, kuris atspėjo, kas iškris, gavo belimitę kortelę ir savo laiką galėjo leisti visiškai savęs nevaržydamas. Neatspėjusiam pasisekė mažiau – jis savaitgaliui gavo tik 100 eurų, už kuriuos turėjo pasirūpinti viskuo – nakvyne, transportu, maistu, pramogomis.

Kuris Šarm El Šeiche laiką leido kaip tikras šeichas, o kuriam teko kaip reikiant pataupyti?

„Ką gi, pažiūrėkime, kas miegos po žvaigždėtu Egipto žemės dangumi...“ – prieš mesdamas monetą poetiškai klausė neretai taupiau keliauti priverstas A.Bružas.

„O gal nemetame tos monetos ir abu pagyvename be limitų?“ – juokavo Leo, tačiau taisyklės yra taisyklės – jų laikytis būtina.

Metus monetą paaiškėjo, kad turtuolio kelionė bus ne tik prabangi, bet ir ypač siautulinga! Turtuolio rolėje atsidūręs laidos vedėjas įsikūrė viename geriausių regiono viešbučių. Čia jo laukė šampanas, geriausi apartamentai su privačiu baseinu, išskirtiniai restoranai, SPA ir daug kitų malonumų.

Turtuolis taip pat plaukiojo prabangia jachta, nardė po vandenyno platumas, o tikra vyšnaite ant torto tapo... naktinis gyvenimas!

„Ar jūs pasiruošę išvysti naktinį nuodėmių siautulį?“ – eidamas į naktinį klubą žiūrovų klausė turtuolis.

O čia tikrai bus ką išvysti – vakarėlis klube „Hard Rock Cafe“ užsitęsė iki paryčių. Jame netrūko nei šokių, nei geros muzikos, nei... intriguojančių pažinčių. Siautulingas vakarėlis pasibaigė paryčiais, privačiame turtuolio baseine.

Tuo tarpu kitas laidos vedėjas turėjo kaip reikiant pasukti galvą. Nors 100 eurų nėra maži pinigai, norint maksimaliai pažinti naujos šalies žmones, jų kultūrą, tradicijas, ir, žinoma, kaip reikiant papramogauti, privaloma gerai pamąstyti, kaip paskirstyti savo biudžetą.

Tačiau Leonardas ir Audrius – išmintingi ir patyrę keliautojai. Be to, su šiuo projektu duetas keliauja jau antrąjį sezoną, tad kaip išsisukti iš padėties, jiedu žino puikiai.

Nenuobodžiavo ir tas vedėjas, kuris kišenėje teturėjo 100 eurų. Jis ne tik sugebėjo pigiai apsikirpti vietinėje vyrų kirpykloje, bet ir pasivažinėjo keturračiais po įspūdingą Sinajaus dykumą.

„Iki šios akimirkos įspūdžiai buvo labai skirtingi, tačiau dabar supratau, kad mes įvažiavome į visiškai kitokią dimensiją. Čia yra dykuma, uolos, kalnai ir tu jautiesi tarsi maža šios dykumos dalis...“ – nepakartojamais potyriais dalinosi vienas iš vedėjų.

Tiesa, tik sutemus šis šou vedėjas suprato, kad neturi kur nakvoti! Tačiau čia jį išgelbėjo pažintis su draugišku vietiniu, kuris pasiūlė jam kuklią, bet patogią nakvynę vos už 10 eurų.

Kuris iš vedėjų keliaus savęs nevaržydamas ir visą savaitgalį mėgausis prabanga bei malonumais, kuriems išleis tūkstančius? O kuriam teks suktis iš padėties ir keliauti po Šarm El Šeichą vos su 100 eurų kišenėje? Visa tai paaiškės jau šį sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.