Išsiskyrė dainininkė T. Swift ir H. Stylesas

Taylor Swift meilės istorija su „One Direction“ žvaigžde Harry

Kalbama, kad dainininkai praėjusią savaitę smarkiai susiginčijo ir T. Swift dėl to nutraukė atostogas ir išvyko namo į Našvilį Tenesyje, o H. Stylesas dar apsilankė „Virgin“ boso Richardo Bransono privačioje Nekero saloje ir paskui grįžo į Londoną.<br>AP
Kalbama, kad dainininkai praėjusią savaitę smarkiai susiginčijo ir T. Swift dėl to nutraukė atostogas ir išvyko namo į Našvilį Tenesyje, o H. Stylesas dar apsilankė „Virgin“ boso Richardo Bransono privačioje Nekero saloje ir paskui grįžo į Londoną.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-01-09 11:59, atnaujinta 2018-03-13 22:45

Jaunoji pora peno gandams apie užsimezgusią meilę davė lapkričio mėnesį, kai T. Swift JAV realybės šou „The X Factor“ užkulisiuose Holivude buvo pastebėta besilaikanti už rankos vaikinų grupės žvaigždei.

Netrukus pora viešai paskelbė apie savo santykius - apsilankė Niujorko Centrinio parko zoologijos sode, drauge su popmuzikos žvaigždėmis Justinu Bieberiu ir Selena Gomez surengė pasimatymą Jutoje, o paskui vienas kito draugija mėgavosi H. Styleso gimtojoje Anglijoje, kur T. Swift gruodžio mėnesį atšventė 23-iąjį gimtadienį.

2013-uosius metus pora sutiko saldžiu bučiniu Niujorko Taimso aikštėje, kai laikrodis išmušė vidurnaktį, o tada nuskrido į Mergelių Salas trumpoms atostogoms, bet ten viskas ir ėmė ristis žemyn, praneša įvairūs leidiniai.

Kalbama, kad dainininkai praėjusią savaitę smarkiai susiginčijo ir T. Swift dėl to nutraukė atostogas ir išvyko namo į Našvilį Tenesyje, o H. Stylesas dar apsilankė „Virgin“ boso Richardo Bransono privačioje Nekero saloje ir paskui grįžo į Londoną.

Jis papildė T. Swift buvusiųjų sąrašą, kuriame taip pat yra Johnas Mayeris, Jake'as Gyllenhaalas, Tayloras Lautneris, Joe Jonasas ir Roberto F. Kennedy jaunesniojo sūnus Conoras Kennedy, kuris su dainininke išsiskyrė prieš pat pirmuosius pranešimus apie jos romaną su H. Stylesu.

Atrodo, kad dėl naujo T. Swift išskyrimo buvo kaltos perkrautos abiejų darbotvarkės.

Šaltinis žurnalui „Life & Style“ sakė: „Jie abu tikrai labai užsiėmę ir niekada nebūna vienoje vietoje ilgesnį laiką“.

Kitas informuotas šaltinis - UsMagazine.com sakė: „Jiems viskas 100-u proc. baigta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.