Holivudo žvaigždės B. Pitto interviu Kremliuje

Į tarptautinį Maskvos kino festivalį savo naujojo filmo „Pasaulinis karas Z“ pristatyti atvykęs aktorius Bradas Pittas (49 m.) buvo pažadėjęs pasirodyti populiarioje televizijos laidoje „Vakaras su Urgantu“.

Vietoj laidos, kurią Ivanas Urgantas veda iš TV studijos, buvo parodytas siužetas, kuriame nufilmuotas I. Urganto ir B. Pitto pasivaikščiojimas po Kremlių.<br>AP
Vietoj laidos, kurią Ivanas Urgantas veda iš TV studijos, buvo parodytas siužetas, kuriame nufilmuotas I. Urganto ir B. Pitto pasivaikščiojimas po Kremlių.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2013, 4:34 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:54 AM

Tačiau aktoriaus gerbėjai garsenybės laukė veltui – studijoje B. Pittas nepasirodė. Bet žiūrovų be dėmesio jis vis dėlto nepaliko.

Vietoj laidos, kurią Ivanas Urgantas veda iš TV studijos, buvo parodytas siužetas, kuriame nufilmuotas I. Urganto ir B. Pitto pasivaikščiojimas po Kremlių.

Pasivaikščiojimo metu rusų humoristas linksmino savo svečią pokštais ir sąmojais. I. Urgantas labai rimtai įrodinėjo, kad fotografuotis prie miesto įžymybių ir paminklų – visai nebanalu ir stengėsi visur įamžinti savo garsųjį svečią.

Į B. Pitto pasiteiravimą apie rusiškus ikrus ir vodką I. Urgantas atsakė: „Ikrai Rusijoje jau beveik dingo, o dėl degtinės mes dar kovojame.“

Televizijos laidų vedėjas įtikinėjo Holivudo svečią, kad žaidimas „Angry Birds“ kilęs nuo maskvietiškosios caro patrankos, o vienas iš šio žaidimo herojų paukščių puikuojasi Rusijos herbe.

Holivudo žvaigždė įdėmiai klausėsi I. Urganto istorijų ir perspėjo, kad tiki kiekvienu jo žodžiu.

Po kurio laiko svečias labai nusistebėjo, kad Maskvoje visiškai nėra žmonių. Tuo tarpu filmuojant garsenybę dalis Kremliaus teritorijos buvo užtverta, o televizijos laidų vedėjo pasivaikščiojimą su B. Bittu filmavo tik vienas operatorius.

Pokalbio pabaigoje B. Pittas pajuokavo: „Man pasirodė, kad Maskva – labai tyli, taiki ir netgi vieniša - aš nemačiau kitų žmonių.“ I. Urgantas mįslingai atsakė, kad Maskvoje viskas priklauso nuo gido.

Finaliniuose laidos titruose buvo parašyta, kad Holivudo žvaigždė pripažino šį pasivaikščiojimą-interviu po Kremlių geriausiu savo gyvenime.

Parengė Erika Zabulėnienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.