Garsioji O.Winfrey Šveicarijoje tapo rasizmo auka

Amerikos televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey tapo „rasizmo auka“, kai liepos mėnesį lankėsi Šveicarijoje. Kaip praneša AFP, tai interviu Larry Kingui papasakojo pati televizijos žvaigždė.

Amerikos televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey tapo „rasizmo auka“, kai liepos mėnesį lankėsi Šveicarijoje.<br>AP
Amerikos televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey tapo „rasizmo auka“, kai liepos mėnesį lankėsi Šveicarijoje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-08-09 17:19, atnaujinta 2018-03-02 01:07

Su tokia nemalonia situacija O.Winfrey susidūrė Ciuriche, kur ji dalyvavo ne mažiau garsios amerikiečių dainininkės Tinos Turner vestuvėse. Vienos prabangios parduotuvės pardavėja atsisakė parodyti jai rankinę, motyvuodama tuo, kad esą „ji jai pernelyg brangi“ (35 tūkstančiai Šveicarijos frankų – apie 100 tūkstančių litų). Vietoj jos parduotuvės darbuotoja ėmė jai siūlyti pigesnius variantus. Pasak O.Winfrey, ji jau norėjo iš keršto nupirkti visas prekes, kai pardavėja netikėtai pasidavė, supratusi, kad už parduotą rankinę gaus nemažai komispinigių. Žurnalo „Forbes“ duomenimis, televizijos laidų vedėjos turtas siekia 2,8 milijardo dolerių.

Anot parduotuvės savininkės Trudie Goetz, „įvyko nesusipratimas, ir ji neketina bausti savo darbuotojos, norėjusios tik pasitarnauti“. Dėl O.Winfrey išsakytų kaltinimų rasizmu, tai ji ketina pasitarti su advokatu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.