T.Cruise'o ir N.Kidman sūnus prabilo apie santykius su mama

Tomo Cruise'o ir Nicole Kidman sūnus Connoras paneigė ilgą laiką sklandžiusius gandus apie tai, kad jis nebendrauja su savo įžymia motina. Žurnalui „Woman's Day“ 19-metis didžėjus prisipažino labai mylintis savo motiną ir šeimą laikantis didžiausia vertybe.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-18 07:17, atnaujinta 2018-02-15 08:23

„Man nerūpi, ką kalba aplinkiniai. Puikiai žinau, kad mus su motina sieja tvirtas ryšys. Aš labai ją myliu. Šeima man yra viskas šiame gyvenime“, – teigė C.Cruise'as.

Kadaise mylimaisiais buvę N.Kidman ir T.Cruise'as Connorą įsivaikino dar 1995 metais, praėjus dvejiems metams po to, kai įsivaikino pirmąją atžalą dukterį Isabellą. Po 12 metų N.Kidman prisipažino, kad vaikai nustojo ją vadinti mamyte ir taip pakurstė kalbas apie santykių atšalimą.

„Mano vaikai nebevadina manęs mamyte. Jie net nebevadina manęs mama... Tiesiog Nicole – štai, kas esu jiems ir man tai labai nepatinka. Kaskart, kai jie pavadina mane vardu, baruosi“, – 2007 metais prisipažino N.Kidman.

Kalbama, kad santykiai tarp aktorės ir jos vaikų pablogėjo po to, kai jie tapo nuolatiniais scientologijos bažnyčios lankytojais. Situaciją dar labiau paaštrino tai, kad po N.Kidman ir T.Cruise'o skyrybų vaikai nusprendė gyventi su tėvu. Vis dėlto ryšio su vaikais motina neprarado.

„Mūsų vaikai gyvena su Tomu ir tai buvo jų sprendimas. Norėčiau, kad jie gyventų su manimi, tačiau ką galiu dėl to padaryti?“, – per vieną interviu kadaise retoriškai klausė N.Kidman.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.