Atlikėja T.Swift įgyvendino vėžiu sergančio gerbėjo svajonę

Mažieji Bostono vaikų ligoninės pacientai sulaukė netikėtos viešnios – nešina savo gitara baltais koridoriais vaikštinėjo kantri muzikos žvaigždė Taylor Swift. Į ligoninę savaitgalį atlikėja atvyko turėdama vieną tikslą – aplankyti vieną iš savo jaunųjų gerbėjų, 6-metį Jordaną Nickersoną, kovojantį su klastingu vėžiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2014, 7:44 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:17 PM

„Sudainuosiu tau bet kokią dainą, kokios tik pageidauji“, – mažajam gerbėjui tarė T.Swift.

Jordano atsakymas buvo trumpas. Jis tenorėjo, kad atlikėja sudainuotų mėgstamiausią savo pačios dainą. Visai netrukus Taylor ir Jordanas jau traukė hitu tapusią dainą „We Are Never Ever Getting Back Together“.

Likimas Jordanui smūgių negailėjo nuo mažumės. Dar kūdikystėje jam buvo diagnozuotas retas genetinis sutrikimas – Viljamso sindromas, dėl kurio sutriko mažamečio vystymasis. Praėjusį mėnesį Jordano šeimą pasiekė dar viena kraupi žinia – vaikui buvo nustatyta leukemija.

Gražus T.Swift gestas paliko neišdildomų įspūdžių ne tik Jordanui – jos šeima negailėjo aplodismentų jaunajai atlikėjai, padovanojusiai šypseną sunkiai sergančiam vaikui.

Atlapaširdė atlikėja gerbėjus stebina ne pirmą kartą. Vos prieš keletą mėnesių Taylor atvyko į vienos iš savo gerbėjų mergvakarį ir apipylė būsimą nuotaką dėmesiu ir dovanomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.