Kaya Scodelario ir Benjaminas Walkeris susižadėjo

Britų aktorė Kaya Scodelario ir jos partneris Benjaminas Walkeris susižadėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 29, 2014, 11:22 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 1:35 AM

Filmo „Bėgantis labirintu“ žvaigždė sekmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje bučiuoja sužadėtinį ir demonstruoja sužadėtuvių žiedą ant kairės rankos.

Prie nuotraukos ji prirašė: „Walkeri, ačiū, kad padarei mane laimingiausia moterimi pasaulyje“.

K.Scodelario ir B.Walkeris susipažino savo naujos juostos „The Moon and the Sun“ filmavimo aikštelėje Melburne, Australijoje, o neseniai ji britų žurnalui „You“ sakė, kad jiedu palaikė santykius per atstumą, nes filmo „Mūsų tėvų vėliavos“ aktorius gyvena Niujorke, o ji – Londone.

Tačiau 22 metų K.Scodelario, kuri yra 10-čia metų jaunesnė už sužadėtinį, atskleidė, kad dabar kraustosi į kitą Atlanto pusę.

Sekmadienį prie paskelbtos kitos nuotraukos, kurioje įamžinta ji, B.Walkeris ir jos motina, buvo prirašyta „Aprodant mamai mūsų naujuosius namus aš myliu NY“.

K.Scodelario anksčiau susitikinėjo su buvusiu kolega iš serialo „Skins“ Jacku O'Connellu ir anglų aktoriumi Elliottu Tittensoru, o B.Walkeris buvo vedęs Meryl Streep dukterį, aktorę Mamie Gummer. Jie išsiskyrė 2013 metais, po mažiau nei dvejus metus trukusios santuokos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.