Vėžiu susirgusiai Tomo Hankso žmonai Ritai pašalintos abi krūtys

Holivudo žvaigždės Tomo Hankso žmona Rita Wilson atskleidė, kad jai buvo diagnozuotas krūties vėžys ir atlikta abipusė mastektomija, antradienį pranešė žurnalas „People“.

Tomo Hankso žmona Rita Wilson atskleidė, kad jai buvo diagnozuotas krūties vėžys ir atlikta abipusė mastektomija.<br>„Scanpix“ nuotr.
Tomo Hankso žmona Rita Wilson atskleidė, kad jai buvo diagnozuotas krūties vėžys ir atlikta abipusė mastektomija.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2015, 10:51 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:02 PM

58 metų aktorė ir dainininkė leidiniui sakė, kad operacija jai buvo atlikta praėjusią savaitę ir dabar ji ketina kuriam laikui pasitraukti iš Brodvėjaus scenos, kad atsigautų po chirurginės procedūros.

„Praėjusią savaitę man, greta būnant mano vyrui ir jaučiant mano šeimos bei draugų meilę ir paramą, buvo atlikta abipusė mastektomija ir krūtų rekonstrukcija dėl vėžio, kai buvo diagnozuota invazinės lobulinė karcinoma“, – sakė R.Wilson.

Pasak aktorės, iš pradžių jai buvo pasakyta, kad ji neserga vėžiu, tačiau po konsultacijos su antru gydytoju jai buvo nustatyta karcinoma.

„Aš sveikstu ir, svarbiausia, turėčiau visiškai išgyti. Kodėl? Nes suskubau ir man tai buvo diagnozuota ankstyvos stadijos, nes turiu puikius daktarus ir todėl, kad išklausiau antrą nuomonę“, – pabrėžė ji.

Dviejų sūnų su T.Hanksu susilaukusi R.Wilson sakė, kad tikisi jau kitą mėnesį vėl pasirodyti Brodvėjaus scenoje, kur vaidina populiariame spektaklyje „Fish in the Dark“.

Praėjusį mėnesį aktorė Angelina Jolie pranešė, kad dėl vėžio išsivystymo rizikos jai buvo pašalintos kiaušidės ir kiaušintakiai. Ši operacija jai buvo atlikta po abiejų krūtų pašalinimo prieš dvejus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.