Po vyro mirties likimas sudavė C. Dion dar vieną skaudų smūgį

Vėžys į šou verslo atstovų gyvenimus įsisuko it maras. Ketvirtadienį su vyru Rene amžiams atsisveikinusi popdeivė Celine Dion (47 m.) dabar turi rūpintis merdėjančiu broliu Danieliu (59 m.).

Ketvirtadienį mirė Celine Dion vyras Rene Angelilis, o dabar nuo vėžio merdėja ir jos brolis Danielis.<br>Scanpix nuotr.
Ketvirtadienį mirė Celine Dion vyras Rene Angelilis, o dabar nuo vėžio merdėja ir jos brolis Danielis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2016, 10:27 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 12:58 AM

Danielis serga gerklės, liežuvio ir smegenų vėžiu. Šeima tiki, kad vyrui liko vos kelios valandos, geriausiu atveju dienos, gyventi.

„Tai labai skaudu. Tai tik dienų ar net valandų klausimas. Labai panašu į Rene atvejį“, – spaudai pasakojo Celine sesuo Claudette.

Dainininkės brolis šiuo metu gydomas vienoje Monrealio ligoninėje. Danielį supa jo artimiausi žmonės, tarp jų ir 88-erių motina Therese. Visa šeima atvyko į ligoninę po to, kai medikai pareiškė, kad jis miršta.

„Mes dieną ir naktį esame kartu su Danieliu. Jam 59-eri, dar labai jaunas, kad mirtų“, – kalbėjo Claudette.

Celine, jauniausios iš 14 šeimos vaikų, vyras Rene Angelilis mirė ketvirtadienį, sulaukęs 73-ejų.

R.Angelilį vėžys pirmą kartą užklupo 1999-aisiais. O kai po intensyvaus gydymo liga atsitraukė, vyras prasitarė jautęs mirties dvelksmą. Tačiau praėjusiais metais kanadietės ir jos vyro gyvenimas darsyk apsivertė – Rene vėl buvo nustatytas gerklės vėžys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.