Garsenybės atskleidė keisčiausius savo mitybos įpročius: kai kurie jų – šokiruoja

Kiekvienas turime savitų, kitiems iš šalies žvelgiant ir ganėtinai neįprastų mitybos įpročių. Ne išimtis ir garsiausi Holivudo veidai. Naujienų portalas people.com atskleidė, kad garsenybių mitybos įpročiai kartais prasilenkia su veiku protu, tačiau yra ir iš ko pasimokyti.

Iš kairės: Eva Mendes, Joshas Duhamelis ir Cindy Crawford.<br>Scanpix nuotr. 
Iš kairės: Eva Mendes, Joshas Duhamelis ir Cindy Crawford.<br>Scanpix nuotr. 
 Aktorė Eva Mendes.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Eva Mendes.<br> Scanpix nuotr.
Aktorius Joshas Duhamelis.<br>Scanpix nuotr. 
Aktorius Joshas Duhamelis.<br>Scanpix nuotr. 
Modelis Cindy Crawford.<br>Scanpix nuotr. 
Modelis Cindy Crawford.<br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-09-02 07:59, atnaujinta 2018-09-02 08:00

Modelis Cindy Crawford kiekvieną dieną privalo suvalgyti pluoštą žalių salotų ir mažiausiai vieną puodelį žalios arbatos. Jei pavyksta, žaliąja arbata moteris lepinasi visą dieną. Ir taip kasdien!

Reperis Seanas Combsas, geriau žinomas kaip Puff Diddy, taip pat turi savitą skonį maistui. Nesvarbu, ar tai saldėsis, ar mėsos patiekalas, kiekvieną jų jis gardina obuolių džemu.

Ruošdamasi naujausiam darbui kine, aktorė Jennifer Garner taip pamėgo rytinius kokteilius (smoothie – angl.), kad be jų nebeapsieina kiekvieną dieną. Juos moteris gardina migdolų sviestu, čia sėklomis, migdolų pienu ir proteininiais šokoladiniais kokoso milteliais su kolagenu.

Dainininkė Rita Ora jau daugybę metų pusryčiams taip pat lieka ištikima ir, jei negauna savo patiekalo, pusryčių geriau išvis atsisako, nei juos keičia kažkuo kitu. Moteris pamėgo kiaušinienę iš kiaušinio baltymų ir lašišos. Kartais, keisdama patiekalą, ji valgo virtus kiašinio baltymus, bet taip pat su lašiša. Atlikėja iš maisto raciono išbraukė ir visus duonos gaminius.

Būdama nėščia Kylie Jenner pajautė silpnybę meksikietiškam maistui, o vieną jų patiekalą valgė diena iš dienos. Meksikietiškuosius tacos ji kaskart gardindavo avokadu, svogūnais ir krevetėmis. Ir tokio maisto ji reikalavo kasdien!

Aktorė Minka Kelly taip pat labai mėgdavo trintus vaisių kokteilius, kuriuos dažniausiai užsisakydavo kavinėje. Tačiau prieš kelerius metus pertvarkiusi savo virtuvę, ji įsigijo plakiklį ir nuo tada kiekvieną dieną kokteilius gamina pati. Jos mėgstamiausias – daržovių pagrindu kurti proteino milteliai, mėlynės, trečdalis banano, smulkinti migdolai ir migdolų pienas.

Stiliaus ikona vadinama Victoria Beckham ilgą laiką kentė dėl problematiškos odos, kurios sutvarkyti nepadėjo net pačios brangiausios procedūros. Vienas iš dermatologų atrado sėkmingą būdą, kaip pasisavinti kuo daugiau odai reikalingos omega-3 medžiagos – valgyti kuo daugiau lašišos. „Gydytojas Haroldas Lanceris man patarė valgyti lašišą visada, kai tik galiu: pusryčiams, priešpiečiams, pietums ir vakarienei. Kuo dažniau stengiuosi laikytis jo rekomendacijos“, – kartą prasitarė ji.

Aktorė Eva Mendes laikosi taisyklės, kad per dieną ji privalo pavalgyti bent kelis kartus. O svarbiausias triukas – visuomet, ką valgo priešpiečiams, tą patį patiekalą valgo ir pietums.

Aktorius Joshas Duhamelis jau septynerius metus pusryčiams renkasi tą patį kokteilį, kuris, pasak jo, tarsi energijos užtaisas. Kokteilį aktorius gamina iš špinatų, kale salotų, saliero, obuolio, banano ir kriaušės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.