Filipas Kirkorovas ir Nikolajus Baskovas pavergė gerbėjų širdis: tapo legendinės komedijos herojais

Filipas Kirkorovas ir Nikolajus Baskovas tapo naujai nufilmuoto, 1973m. režisieriaus Leonido Gaidajaus komedijos „Ivanas Vasiljevičius keičia profesiją“ epizodo pagrindiniais herojais. Dainininkai įsikūnijo į Ivano Rūsčiojo ir Žoržo Miloslavskio vaidmenis, praneša starhit.ru.

Valerijus Leontjevas (kairėje) ir Filipas Kirkorovas.<br> LR montažas.
Valerijus Leontjevas (kairėje) ir Filipas Kirkorovas.<br> LR montažas.
Valerijus Leontjevas (kairėje) ir Filipas Kirkorovas.<br>Soc. tinklų nuotr.
Valerijus Leontjevas (kairėje) ir Filipas Kirkorovas.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Filipas Kirkorovas ir Nikolajus Baskovas.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Filipas Kirkorovas ir Nikolajus Baskovas.<br>Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 27, 2020, 10:35 PM, atnaujinta Apr 28, 2020, 9:37 AM

Nedidelį vaidmenį atliko ir režisierius Timūras Bekmambetovas, kuris, pagal siužetą, laiko mašina nukėlė Rusijos pop scenos karalių ir auksinį Rusijos balsą į XVI amžių.

Apie tai socialiniuose tinkluose pranešė Igoris Krutojus, pažymėdamas, kad popmuzikos žvaigždės tai atliko ne šiaip sau.

„Pristatau jums naują herojų iš jubiliejinio filmo, skirto Allai Krutajai. Susipažinkite – visos Rusijos scenos karalius Filipas Kirkorovas.

Kituose, ne mažiau svarbiuose vaidmenyse – „auksinis Rusijos balsas“ Nikolajus Baskovas, „nuostabioji karalienė“ Alla Krutaja ir „žymus režisierius ir išradėjas“ Timūras Bekmambetovas.

Didelis ačiū visiems nuostabiems aktoriams už vaidybą ir dalyvavimą šiame nepaprastame ir linksmame projekte!“ – visiems padėkojo kompozitorius.

Vaizdo įrašo pradžioje Kirkorovas kreipėsi į Bekmambetovą: „Ką jūs čia darote?“.

Išgirdo atsakymą: „Mes filmuojame dovaną Alai“. „Dėl Alos esu pasiruošęs viskam“, – ryžtingai pareiškė Filipas.

Per pirmąsias vaizdo įrašo minutes tampa aišku, kad tokiu neįprastu būdu žvaigždžių kompanija nusprendė pasveikinti Igorio Jakovlevičiaus seserį Allą.

Iš tiesų, pagal siužetą, atlikėjai nukeliami laiko mašina į caro rūmuos ir susipažįsta su cariene (ją vaidina Alla Krutaja), o paskui visi kartu atlieka vieną iš 1973 m. Rusijos hitų „Pokalbis su laime“.

Socialiniuose tinkluose neliko nepastebėtas vaizdo įrašo originalumas ir puiki žvaigždžių vaidyba.

„Tai geriausia gimtadienio dovana“, „Jūs aktoriai – kokių reikia paieškoti!“, „Galima numirti iš juoko, geriau nei originalas“, – rašo gerbėjai.

Vėliau tapo žinoma, kad Igoris Krutojus viename iš elitinių Maskvos restoranų surengė vakarėlį savo sesers garbei: šventėje dalyvavo 100 žmonių, tortas – už pusę milijono rublių, gėlės – iš Olandijos.

Visa tai kainavo 5 milijonus rublių. Pasak Allos, brolis jai visada dovanoja brangias dovanas: anksčiau jis jai padovanojo butą Maskvoje, taip pat krištolinį fortepijoną už 10 mln.

Teigiama, jog Filipas Kirkorovas keliuose interviu prisipažino, kad visada norėjo vaidinti Rusijos valdovus. Jo idėja buvo sėkmingai įgyvendinta devintojo dešimtmečio viduryje, kai jam buvo pasiūlyta tapti Petru I. Dabar jis pabandė atlikti caro Ivano Rūsčiojo vaidmenį.

Be to, jis dalyvavo vaidybiniuose filmuose – trilogijoje „Meilė dideliame mieste“ ir įvairiuose televizijos miuzikluose.

Baskovas atliko vieną iš vaidmenų humoro filme „Mūsų Rusija. Kiaušiniai likimo“, teko įgarsinti animacinius filmus bei dalyvauti naujametiniuose filmuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.