Matthew Perry papasakojo apie romaną su Julia Roberts: suviliojimo ir skyrybų priežastis – sunkiai suvokiama

Serialo „Draugai“ žvaigždė Matthew Perry (53 m.) papasakojo, kaip suviliojo aktorę Julią Roberts (54 m.) ir kodėl jie išsiskyrė.

 Matthew Perry papasakojo apie romaną su Julia Roberts.<br> Stop kadras iš serialo.
 Matthew Perry papasakojo apie romaną su Julia Roberts.<br> Stop kadras iš serialo.
 Matthew Perry papasakojo apie romaną su Julia Roberts.<br>  Stop kadras iš serialo.
 Matthew Perry papasakojo apie romaną su Julia Roberts.<br>  Stop kadras iš serialo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 25, 2022, 12:49 PM, atnaujinta Oct 25, 2022, 1:43 PM

M.Perry naujoje savo autobiografijoje atskleidė, kad jųdviejų romanas prasidėjo po to, kai 1995 m. Julia buvo pakviesta pasirodyti „Drauguose“. Prodiuseriai paragino jį susisiekti su J.Roberts, nes ji kėlė sąlygą, kad vaidins tik tuo atveju, jei ji galės dalyvauti siužeto kūrime.

„Išsiunčiau jai tris dešimtis raudonų rožių, o ant kortelės buvo parašyta: „Vienintelis dalykas, įdomesnis už galimybę vaidinti kartu, yra tai, kad pagaliau turiu dingstį atsiųsti tau gėlių.“ Julia ne tik sutiko vaidinti, bet ir atsiuntė man dovaną – riestainių. Daug riestainių“, – pasakojo jis.

J.Roberts vaidino antrajame „Draugų“ sezone M.Perry įkūnijamo Čandlerio klasiokę. Aktorius prisimena, kad kai sutiko vaidinti, J.Roberts filmavosi Prancūzijoje ir jis kasdien jai siuntė faksogramas.

„Tris ar keturis kartus per dieną sėdėdavau prie fakso ir žiūrėdavau, kaip lėtai išlenda popierius. Buvau taip susijaudinęs, kad net būdamas vakarėlyje ir flirtuodamas su moterimis lėkdavau kuo greičiau namo, kad patikrinčiau, ar neatėjo žinutė. Devynis kartus iš dešimties ateidavo“, – rašo prisiminimuose jis.

Galiausiai pora užmezgė romantiškus santykius ne tik susirašinėdami. Tačiau praėjus dviem mėnesiams po J.Roberts pasirodymo seriale M.Perry ją metė.

„Aš nuolat bijojau, kad ji su manimi išsiskirs. Taigi, užuot patyręs neišvengiamą praradimo kančią, išsiskyriau su gražiąja ir nuostabiąja Julia Roberts“, – paaiškina knygoje jis.

Knygoje, kuri bus išleista lapkričio 1 d., M.Perry taip pat atvirai papasakojo apie savo priklausomybes bei sunkų kelią į pasveikimą. Apie tai galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.