Itin griežta aktorės G. Paltrow dieta sulaukė internautų pasipiktinimo: „Ar ji išsikraustė iš proto?“

Garsioji Holivudo aktorė Gwyneth Paltrow neretai tituluojama viena gražiausių pramogų pasaulio moterų. 50-ies sulaukusi žavi šviesiaplaukė, rodos, visuomet atrodo nepriekaištingai – švytinti aktorės oda ir dailios kūno linijos ne vienai moteriai yra grožio idealas. Tačiau tam, kad pasiektų tokius rezultatus, G.Paltrow ne tik kiekvieną dieną lieja prakaitą sporto salėje, tačiau taip pat laikosi itin griežtos dietos.

 Gwyneth Paltrow.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Gwyneth Paltrow.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Gwyneth Paltrow.<br> Bauer Griffin/ Scanpix nuotr.
 Gwyneth Paltrow.<br> Bauer Griffin/ Scanpix nuotr.
 Gwyneth Paltrow.<br> Bauer Griffin/ Scanpix nuotr.
 Gwyneth Paltrow.<br> Bauer Griffin/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-03-19 11:36

Žinoma moteris, sudalyvavusi vienoje sveikos gyvensenos tinklalaidėje, kurioje kartu su daktaru Willu Cole'u diskutavo apie tai, kaip jai pavyksta išlaikyti tobulą figūrą, atskleidė savo kasdienės mitybos įpročius bei grožio ritualus.

„Visų pirma, kadangi laikausi protarpinio badavimo principų, vakarienę stengiuosi valgyti kuo anksčiau. Tuomet kitą dieną, apie 12 valandą, išgeriu puodelį kavos. Pietums dažniausiai renkuosi sultinį. Papietavusi stengiuosi bent vieną valandą praleisti judant – todėl einu pasivaikščioti, einu į sporto salę arba apsilankau pilateso treniruotėje. Grįžusi pusvalandžiui einu į sauną, o vakarienei renkuosi kažką labai lengvo – dažniausiai tai būda didžiulis indas daržovių“, – pasakojo G.Paltrow.

Tokia drastiškomis dietomis garsėjančios aktorės mityba sukėlė didžiulį internautų pasipiktinimą. Šie socialiniuose tinkluose užplūdo tinklalaidės įrašą komentarais, kuriuose kritikavo griežtą G.Paltrow dietą: „Nuo kada badavimas yra sveika mityba? Ji gal iš proto išsikraustė?“, „Pusryčiams – kava, pietums – sultinys, vakarienei – daržovės? Papūgai reikia daugiau maisto nei jai... O ji dar sako, kad valandą sportuoja“, „Labai tikiuosi, kad niekas nesugalvos vadovautis jos „sveikos mitybos“ patarimais“.

Diskusijų audra dėl aktorės mitybos įpročių buvo kilusi ir 2014-aisiais, kuomet G.Paltrow išleido knygą, kurioje ji dalijosi įvairiais mitybos patarimais bei pasakojo apie dietas, kurių laikosi. Tuomet mitybos specialistai teigė, jog aktorę kamuoja nervinė ortoreksija (nesveikas rūpinimasis „sveika“ mityba) ir piktinosi, jog žmogus, kurį vargina rimtos valgymo sutrikimų problemos, moko kitus ir dalija jiems patarimus, kaip reikia taisyklingai maitintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.