Grupės „ŠarkA“ lyderė K. Ivanova palieka sceną

Grožio verslas - svarbiau už didžiąją sceną. Būtent taip nusprendė atlikėja Kristina Ivanova, paliekanti merginų grupę „ŠarkA“. Nuo šiol scenoje šios grupės gerbėjai išvys tik dvi likusias jos nares Ievą Stasiulevičiūtę ir Gintarę Valaitytę.

„Neslėpsiu, tai yra tiesa. Jau nuo šių metų pradžios merginos tvarkosi vienos. Per vienerius metus projektas „ŠarkA“ įrodė, kad yra vertas būti scenoje. Per tuos metus užaugome ir kiekviena iš mūsų kaip asmenybė. Merginos puikiai tvarkosi ir be manęs", - sakė Kristina.<br>V. Balkūnas
„Neslėpsiu, tai yra tiesa. Jau nuo šių metų pradžios merginos tvarkosi vienos. Per vienerius metus projektas „ŠarkA“ įrodė, kad yra vertas būti scenoje. Per tuos metus užaugome ir kiekviena iš mūsų kaip asmenybė. Merginos puikiai tvarkosi ir be manęs", - sakė Kristina.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 8, 2013, 4:00 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:10 AM

„Neslėpsiu, tai yra tiesa. Jau nuo šių metų pradžios merginos tvarkosi vienos. Per vienerius metus projektas „ŠarkA“ įrodė, kad yra vertas būti scenoje. Per tuos metus užaugome ir kiekviena iš mūsų kaip asmenybė. Merginos puikiai tvarkosi ir be manęs. Tikiu, kad Ieva ir Gintarė susidoros ir su naujais iššūkiais, kurie jų laukia jau visai netrukus“, - portalui lrytas.lt sakė Kristina.

G. Valaitytės ir I. Stasiulevičiūtės išties laukia nauji išbandymai. Merginos pasirodys televizijos projekte „Chorų karai“. Ten joms patikėta vadovauti vienam iš chorų. „Šiame televizijos šou merginos galės ne tik įrodyti, ko yra iš tiesų vertos, bet ir susirasti naują grupės narę“, - mano K. Ivanova.

Atlikėja pasakojo, kad visą savo laiką nori skirti grožio verslui. Mergina praėjusių metų vasarą atidarė savo vardo grožio studiją „Kristina“ ir sustoti toliau neketina - K. Ivanova savo verslą ketiną sieti su užsieniu. „Jau visai netrukus viskas paaiškės, turiu ne vieną idėją“, - nusišypsojo K. Ivanova.

Paklausta, ar negalvoja, kad grupės „ŠarkA“ gerbėjai šiai palikus sceną gali nuo I. Stasiulevičiūtės ir G. Valaitytės nusisukti, mergina patikino nemananti, kad žmonės šią grupę mylėjo būtent dėl jos: „Ir be manęs grupė bus labai mylima. Tuo aš esu tikra.“

Portalui lrytas.lt pasiteiravus Kristinos, ar ši neketina pradėti solinės karjeros, mergina patikino, kad bent jau artimiausiu metu scenoje viena su mikrofonu rankose tikrai nepasirodys.

„Nors niekada nesakyk niekada. Žiūrėk, dar ims ir apsisuks viskas. O taip dažniausiai ir būna, kai sakai, kad niekada to nedarysi. Tačiau dabar tikrai žinau, kad šiuo metu noriu atsiduoti verslui“, - patikino K. Ivanova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.