Nuo smurto šeimoje nukentėjusioms moterims – stilisto E. Mackevičiaus dovana

Šeštadienį Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ plaukų stilistas Eividas Mackevičius nuo smurto šeimoje nukentėjusioms moterims pakeis ne tik įvaizdį, bet ir sukurs naujas šukuosenas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2013, 11:13 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:23 AM

Neseniai Vilniaus ir Kauno moterų krizių centrai nuo smurto šeimoje nukentėjusias moteris pakvietė dalyvauti pavasario pasikeitimų akcijoje. Jos metu penkioms moterims buvo pasiūlyta pakeisti savo įvaizdį, atnaujinti garderobą, šukuosenas.

Trims savanorėms jau buvo pakeistas įvaizdis Vilniuje, kur mielai joms padėjo buvusi projekto „ŠarkA“ narė Kristina Ivanova.

Kaune šeštadienį prie „Laimingų pasikeitimų dienos“, skirtos artėjančiai Motinos dienai, nuo smurto šeimoje nukentėjusioms dviems moterims, PPC „Akropolis“ prisidės plaukų stilistas Eividas Mackevičius, kuris vienai sukurs elegantišką, kitai – valiūkišką šukuoseną.

„Tų moterų istorijos labai skaudžios, todėl norisi joms ne tik padėti, bet ir padėkoti už drąsą, iškeliant šią problemą į viešumą ir įrodant, kad gali gyventi be smurtaujančių vyrų“, – teigė mielai labdaros akcijoje sutikęs dalyvauti E. Mackevičius, kuris pasižadėjo nemokamai dar kelis kartus moterims padažyti plaukus ir padaryti šukuosenas.

Plaukų stilistas iš Kauno E. Mackevičius neseniai 20-oje tarptautinėje grožio industrijos parodoje „Pelenė 2013“ pirmą kartą Lietuvoje pristatė modelį, kurio galvą papuošė šukuosena vėduoklės, o kūną – suknelė iš plaukų.

Stilistas išgarsėjo grožio fiestoje Kaune pristatęs netradicinį sceninį stilių – skandalingą futuristinę–fetišistinę 16 modelių kolekciją iš latekso, masyvių galvos apdangalų, mistiškai raštais išmargintų kūnų.

Tuomet Eivido kolekcijos pristatyme dalyvavo aromaterapija, masažu besidominti, kvepalus kurianti burleskos gerbėja Eglija Vaitkevičė, tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.