Dvigubą šventę Antanas ir Daina Bosai paminės savo viešbutyje

Jau treti metai birželio 10 diena Antano ir Dainos Bosų šeimoje – dviguba šventė. Savo gimtadienius tądien švenčia A. Bosas ir jauniausia Bosų atžala Urtė Magdalena.

Daina Bosas ir trylikametė jos dukra Marija pirmadienį su gimtadieniu sveikino mažąją Urtę Magdaleną ir Antaną Bosą.<br>M. Patašius
Daina Bosas ir trylikametė jos dukra Marija pirmadienį su gimtadieniu sveikino mažąją Urtę Magdaleną ir Antaną Bosą.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Jun 10, 2013, 4:03 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:06 PM

„Jei ne dukrytė, turbūt nešvęstume. Antanui užtektų ir bučkio. Bet vaiko gimtadienius reikia švęsti“, – sako D. Bosas.

Šiemet Urtei Magdalenai suėjo treji, A. Bosui – 58-eri. Didelės puotos Bosai kelti neketina, sukaktis paminės su artimaisiais jiems priklausančiame pajūrio viešbutyje „Gamtos perlas“.

„Magdutė savo šventės laukia, kaip ir visi vaikai. Jai labai patinka išpakuoti dovanas. Tad per gimtadienį ji jų gaus daug“, – pasakoja D. Bosas.

O štai A. Bosui teks tenkintis žmonos bučiniu. Savo vyrui gimtadienio dovaną moteris įteikė prieš keletą mėnesių, kai pora lankėsi Londone.

„Taip jau keletą metų susiklosto, kad dovaną vyrui įteikiu iš anksto. Šį kartą tai buvo praktiška dovana“, – į smulkmenas nesileido D. Bosas.

Gimtadienio rytą ponia Daina dukrelei padovanojo puokštę balionų, o vakare įteiks žaislų.

„Magdutei dovaną išrinkti sunku – ji turi labai daug žaislų. Nemažai jų – likę brolio Luko ar sesers Marijos žaislai. Tačiau juk vaikui žaislų niekada nebus per daug“, – sako D. Bosas.

Daina stengiasi dukters nelepinti, nors kartais tam atsispirti labai sunku. Juk Urtė Magdalena – jos ir Antano pagrandukė.

„Mažytė ji buvo labai rami. Pavalgydavo ir miegodavo. Dabar reikia ir iš paskos palakstyti, ir su ožiukais pakovoti. Iš mažo angelėlio Magdutė virsta į charakterį parodančią mergaitę“, – atsidūsta D. Bosas.

Tačiau didelių bėdų Urtė Magdalena Bosams nepridaro. Kol verslininkai darbuojasi, mažylę prižiūri auklė, o jai padeda trylikametė Dainos dukra Marija.

„Magdutė visa į sesę – labai mėgsta puoštis. Dažnai iš spintos pasiima mano aukštakulnius. Bet juk visos mergaitės taip daro“, – juokiasi D. Bosas.

„Princesiškų“ suknelių Daina dukrai neperka.

„Ugdau vaikui gerą skonį. Jei pradėsiu ją rengti kaip princesę, gal tokia ir išaugs. Nelabai to norėčiau“, – sako ji.

Verslininkė įsitikinusi – vaiką reikia rengti patogiai, o ne taip, kaip mamai gražu.

„Kai mano kartos moterys augo, daug ko neturėjo ir dabar stengiasi „atsigriebti“. Bet vaiko drabužėlis turi būti patogus ir funkcionalus“, – tikina D. Bosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.