S. Šermukšnytė mylimajam J. Nainiui per gimtadienį padovanojo čekį vestuviniam kostiumui įsigyti

Birželio 25 dieną radijo laidos „Radistai“ vedėjas, didžėjus Jonas Nainys švenčia 30 metų jubiliejų. Svarbių planų šiam vakarui radistas neturi, mat gimtadienį jis spėjo atšvęsti per ilgąjį Joninių savaitgalį.

Gimtadienį J. Nainys atšventė festivalyje „Radistai Village‘13“.<br>„Facebook“
Gimtadienį J. Nainys atšventė festivalyje „Radistai Village‘13“.<br>„Facebook“
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jun 25, 2013, 5:40 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:13 AM

„Vakare švęsti jau nebepavyks, nes dirbsiu radijuje. Užtat vakar atšvenčiau labai stipriai su 2 tūkst. žmonių minia. Šventė buvo nepakartojama“, – įspūdžiais dalijosi J. Nainys.

Pasak Jono, tai buvo įsimintiniausias gimtadienis jo gyvenime. Žinoma, ne dėl dovanų, o dėl aplinkybių – nuo šeštadienio iki pirmadienio Dubingiuose vyko festivalis „Radistai Village‘13“. Joninių vakarą draugai įteikė Jonui vainiką ir pakilnojo jį trisdešimt kartų, skanduojant tūkstantinei miniai.

J. Nainys tikino, kad jam nerūpi dovanos. Svarbiausia tai, kad draugai prisimena jo gimtadienį. Vis dėlto radistas itin džiaugiasi gautomis dovanomis, ypač – sužadėtinės Simonos Šermukšnytės.

„Ji man padovanojo čekį vestuviniam kostiumui nusipirkti, – kvatojo Jonas. – Ši dovana mane labai nustebino.“

J. Nainys – jau septintos kartos Jonas savo šeimoje, tad jau daugelį metų savo gimtadienį švenčia per Jonines. Taip, pasak radisto, daug paprasčiau. Vis dėlto vardo dieną tenka derinti ne tik su gimtadieniu, bet ir su darbu. Tapęs didžėjumi J. Nainys dažniausiai Jonines praleidžia dirbdamas.

„Kuo toliau, tuo dažniau mano Joninės būna komercinės. Anksčiau man tai buvo privati šventė: pasikviesdavau draugų, pasėdėdavom drauge, pabaliavodavome. Dabar daugiau dėmesio tenka skirti darbui“, – atviravo Jonas.

Radijo stotyje „Zip fm“ dirbantis J. Nainys tikino, kad pastaraisiais metais jis nė nebenori švęsti savo gimtadienio. Spėliojo – gal jau surimtėjo? Tokie svarstymai prajuokino jį patį. Juk jis gimtadienį sutiko klapsėdamas priaugintomis blakstienomis. Kiek anksčiau Jonas visą savaitę nešiojo siaurukes, liaudyje vadinamas stringais. Tai – lažybų su kitu radistu, Rolandu Mackevičiumi, rezultatas.

„Mes manome, kad labai sveika iš savęs pasijuokti ir padaryti tai, ką kiti nelabai išdrįstų padaryti. Bent jau bus iš ko senatvėje pasijuokti.

Skelbdami eksperimentą „Ką reiškia būti moterimi?“ laikėmės požiūrio, kad juokas turi būti svarbiausias“, – tikino J. Nainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.