Machinacijomis pagarsėjusi V.Vonžutaitė nepraleidžia ir pramoginių renginių

Juodosios buhalterijos bylos žvaigžde vadinama Seimo narė Vitalija Vonžutaitė nevengia smagių vakarėlių. Į teismus dėl sukčiavimo ir kitų nusikaltimų drauge su Darbo partijos lyderiu Viktoru Uspaskichu įsivėlusi politikė drauge su pramogų pasaulio atstovais vakarieniauja žaliavalgių restorane. Trečiadienio vakarą ji prisijungė prie specialaus Kalėdinio renginio, kur žinomi visuomenės veikėjai patys pabandė pagaminti įvairių šventinių patiekalų.

V.Vonžutaitė.
V.Vonžutaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2013, 9:49 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:42 PM

Pramoginiame renginyje parlamentarė dalyvavo ne viena. Drauge ji atsivedė ir mažametį sūnų. Nepaisant to, kad renginys buvo gana uždaras ir jame dalyvavo nemažai žiniasklaidos atstovų, V.Vonžutaitė vengė fotografų, o su žurnalistais kalbėtis nepanoro ne tik politinėmis, bet ir žaliavalgystės ar sveikos mitybos temomis. "Labai ačiū, tačiau nenoriu nieko sakyti. Atleiskite, bet nekalbėsiu, pozuoti taip pat nenoriu", - mandagiai bandė atsakyti ji.

Partijos įkūrėją V.Uspaskichą liepą Vilniaus apygardos teismas pripažino kaltu dėl sukčiavimo ir apgaulingo buhalterinės apskaitos tvarkymo bei skyrė jam ketverių metų laisvės atėmimo bausmę.

Pirmasis posėdis spalio 10 dieną Lietuvos apeliaciniame teisme Darbo partijos „juodosios buhalterijos“ byloje neįvyko, nes susirgo advokatė. Iš viso teismas yra gavęs septynis apeliacinius skundus dėl Vilniaus apygardos teismo liepos 12 dieną paskelbto nuosprendžio - skundus parašė Generalinė prokuratūra, Darbo partijos atstovai, nuteistieji ir jų advokatai.

Pagal nuosprendį, parlamentarė Vitalija Vonžutaitė, teismo įvardyta V.Uspaskicho dešiniąja ranka, už grotų turėtų praleisti trejus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.