K.Ivanovos pirštą papuošė žiedas su briliantais

Verslininkė Kristina Ivanova nešioja labai nedaug papuošalų, bet kiekvienas jų jai kažką reiškia. Ant jos piršto sužibėjęs briliantais nusėtas žiedas privertė pasiteirauti Kristinos, ar jau pakvipo vestuvėmis.

Kristinos pirštą papuošė prabangus žiedas.
Kristinos pirštą papuošė prabangus žiedas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-05 16:02, atnaujinta 2018-02-19 23:21

„Iš tiesų, istorija kiek kitokia - rinkau dovanas sesei, mamai ir kitoms artimoms draugėms, bet galų gale daugiausiai išsirinkau sau. Apsilankiau juvelyrikos namuose norėdama apžiūrėti kalėdines dovanas, ir tiesiogine ta žodžio prasme „įstrigau“ ten kelioms valandoms, nes norėjosi apžiūrėti ir pasimatuoti kuo daugiau papuošalų“, - prisipažino Kristina.

Iš parduotuvės Kristina išėjo nešina net keliais pirkinių maišeliais, o labiausiai džiaugėsi rastu papuošalu su opalu.

„Atsitiktinai sužinojau, jog man rekomenduojama nešioti opalą ir labai užsinorėjau kažko su juo. Bandžiau ieškoti, žiūrėti, bet iki šiol niekas nepatraukė mano dėmesio“, - tikino K.Ivanova.

Opalas yra laikomas vienas iš stipriausias energetines savybes turinčių akmenų. Jis vadinamas ir meilės akmeniu - įpučia aistros į nusistovėjusius santykius arba sutvarko per daug nepastovius, taip pat skatina amžina meilę.

„Ne, šio akmens norėjau tikrai ne dėl meilės reikalų, - juokėsi Kristina. - Man labiau patinka tai, kad šis akmuo skatina kūrybiškumą, įkvėpimą ir palengvina gyvenimo pokyčius. Žinoma, amžina meilė irgi labai svarbus dalykas.“

K.Ivanova iki šiol nešiojo tik tuos papuošalus, kurie jai kažką reiškia. Ji dažnai pasipuošia mamos padovanota geltono aukso grandinėle ir pakabučiu su jame pavaizduotu kryželiu ar močiutės dovanotu perlų vėriniu. Tad ir rinkdama dovanas brangiausiems žmonėms Kristina ilgai neapsisprendė. Anot jos, dovana turi būti labai apgalvota ir iš visos širdies.

„Man svarbiausia ne dovanos vertė, bet jos prasmė ir tai, jog ji skirta konkrečiai man. Tokias dovanas renku ir savo artimiesiems“, - patikino K.Ivanova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.