Metus be alkoholio gyvenanti K.Ivanova nori tapti pavyzdžiu

Naujos merginų grupės „MAGNIT“ įkūrėja Kristina Ivanova šiandien savo socialinėje paskyroje „Facebook“ pasiskelbė, kad jau lygiai metus laiko nevartoja alkoholio. Dėl šio apsisprendimo ne kartą atlikėją persekiojo gandai dėl nėštumo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-26 15:13, atnaujinta 2018-02-13 12:28

„Man buvo įdomu, koks yra skirtumas nevartojant alkoholio, norėjau pabandyti. Priėmiau tai kaip iššūkį-eksperimentą. Ši tema visada mane tendencingai lydėjo, nes mano magistro ir bakalauro darbai buvo būtent šia tema: alkoholio vartojimo klausimai ir taip toliau“, - portalui lrytas.lt pasakojo žinoma moteris.

Pasak K.Ivanovos, per šį laikotarpį ji sulaukė komplimentų dėl pagerėjusios išvaizdos: „Sulaukiau labai daug komplimentų, kad atjaunėjau. Vis tiek, keičiasi odos būklė, visai kitaip atrodo: šviesesnė, skaistesnė. Alkoholis visgi duoda tam tikrą spalvelę veidui“.

Atlikėja taip pat gyrėsi pagerėjusia miego kokybe, padidėjusiu darbingumu. Tiesa, alkoholio atsisakymas K.Ivanovai turėjo ir neigiamų pasekmių.

„Atsirado daug gandų, kad aš laukiuosi ir panašiai“, - juokėsi moteris. Anot K.Ivanovos, aplinkiniams buvo sunku suprasti, kodėl ji priėmė tokį sprendimą. Tiesa, po šio sprendimo ne tik pasikeitė atlikėjos gyvenimo būdas, bet ir prasiplėtė draugų ratas.

„Ne aš vienintelė nevartoju. Jei paklaustumėte žinomų žmonių, tikrai yra tokių ne vienas ir ne du“, - tvirtino atlikėja. Ji taip pat turi siekį tapti sektinu pavyzdžiu jaunimui. Atlikėja nori įrodyti, kad alkoholio vartojimas, jos žodžiais tariant, nėra mados reikalas.

Su savo naujosios grupės „MAGNIT“ merginomis K.Ivanova taip pat turi susitarimą: visos grupės narės pasižadėjo nevartoti alkoholio prieš lipant į sceną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.