Sostinės senamiestyje pilvą tobulino ir Gintarė Gurevičiūtė

Trečiadienio popietę sostinės senamiestyje virė sporto aistros. Trakų gatvėje esančios picerijos „Can Can“ terasoje lankytojai ne užkandžiavo, o buvo kviečiami pasportuoti. Žvaigždžių treneriu tituluojamas Jeanas Claude'as Edorhas surengė pirmąją pilvo preso treniruotę ir privertė dalyvius paprakaituoti ir pajusti sporto senamiestyje žavesį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:44 AM

Pirmojoje trenoiruotėje savo kūnus pasitobulinti sutiko ir radistai Jonas ir Rolandas, Simona bandita, šokėjas Šarūnas Kirdeikis,  televizijos laidų vedėjas Žygimantas Stakėnas, Gintarė Gurevičiūtė. „Labai vertinu treniruotes gryname ore. Po jų jaučiuosi žvali ir pasiruošusi nuversti kalnus.“ – atviravo TV projekto „Šokiai ant ledo“ nugalėtoja Gintarė Gurevičiūtė.

Visi treniruotės dalyviai lyg susitarę tvirtino, kad sportuoti senamiestyje yra ne tik malonu, bet ir patogu – po treniruotės galima iš karto įsitraukti į aktyvų miesto ritmą.

 Atviros treniruotės ZIP FM klausytojams vyks kiekvieną darbo dieną 8 val. ryto. Treneris Jeanas Claude'as teigia nusiteikęs motyvuoti kiekvieną, siekiantį turėti plokščią pilvuką ir jaustis žvaliu ir energingu.

„Savo treniruotes vedu su humoru ir energija, kuri užkrečia net didžiausius tinginius. Pasieksime, kad ZIP FM klausytojai taptų gražiausių sixpackų savininkais Vilniuje, nekeldami kojos iš senamiesčio“ – užsivedęs kalbėjo Jeanas Claude'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.