Brazilus čempionate palaikančiai K.Ivanovai - netikėta dovana

Ketvirtadienio rytą savo socialinio tinklo paskyroje atlikėja ir verslininkė Kristina Ivanova pasidalino nuotrauka, kurioje laiko ryškų futbolo kamuolį. Pasirodo, tai - netikėta draugų dovana, tik ką jai pargabenta iš Brazilijos.

Kristina Ivanova džiaugiasi originaliu futbolo kamuoliu iš Brazilijos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kristina Ivanova džiaugiasi originaliu futbolo kamuoliu iš Brazilijos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 11:29 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:51 AM

„Kamuolį gavau dovanų iš Brazilijos. Labai nudžiugino draugai - iš tikrųjų. Nors nesu didelė futbolo fanė“, - stebėjosi Kritina.

Kaip ji pasakojo, gauti futbolo kamuolį būtent iš tos šalies, kurioje vyksta pasaulio futbolo čempionatas - labai malonu.

„Pasaulio futbolo karštinė jaučiasi intensyviai. Nesu didelė futbolo sirgalė, nes ja norint būti, reikėtų žiūrėti kiekvienas varžybas, bet ne visada pasiseka tai daryti. Yra darbai, savi reikalai“, - sakė Kristina.

Šiuo metu sostinės Vilniaus gatvėje savo grožio saloną atidariusi atlikėja visgi futbolo keliamų aistrų prisiklauso iki valios - čia miesto futbolo sirgalių epicentras.

„Kadangi dirbame nuo pirmadienio iki šeštadienio, tenka išgirsti ovacijas, kai įmušamas įvartis. Žiūrėjome futbolą ir su grožio salono „Kristina“ kolektyvu. Aš visgi sergu už brazilus, už aikštelės šeimininkus. Kadangi jau nedaug rungtynių liko, žiūrėsiu, stebėsiu, sirgsiu“, - šypsojosi Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.