Kulinaras Alfas Ivanauskas virtuvę įsirengė Katedros aikštėje

Ar gali būti iškyla surengta pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje? Žinomas kulinaras, TV laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ (VMG) vedėjas Alfas Ivanauskas drąsiai sako – taip!

A.Ivanauskas.
A.Ivanauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2014, 10:35 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:00 AM

Kaip tai padaryti, jis su savo komanda parodys pirmadienį 19 val. 50 min. pristatydamas dar vieną karštą „Lietuvos ryto“ televizijos vasaros naujieną – kulinarijos laidą „VMG vasara“.

„Katedros aikštėje įrengsime kulinarinę iškylos aikštelę, kurioje sostinės gyventojams ir svečiams parodysime, kaip greitai ir lengvai ant grilio paruošti įdomių patiekalų.

Klausiantiems, kokį mitą griausime šįkart, galiu atskleisti – pradėsime nuo pačios iškylos vietos, o baigsime nusistovėjusiu mitu, jog daugumai lietuvių įdomūs tik šašlykai“, – intrigavo A.Ivanauskas.

Beje, neseniai Kinijoje vykusiuose kulinarijos leidinių apdovanojimuose „Gourmand World Cookbook Awards“ jo redaguojamas žurnalas „VMG“ buvo pripažintas geriausiu pasaulyje.

„Lietuvos ryto“ TV laidoje dalysimės ne tik patarimais, bet ir receptais, – žadėjo A.Ivanauskas. – Žiūrovams parodysime, kaip iš paprastų produktų paruošti toli gražu ne banalius patiekalus.

Tarkime, sultingą vištienos šlaunelių mėsainį su mangais, ypatingai marinuotos žuvies salotas, gardžius ant grilio keptus vaflius su naminiais šviežių uogų ledais“, – užuominas apie būsimą laidą dalijo kulinaras.

A.Ivanauskas tikino, kad jo laida skirta visiems, nors kartą ką nors kepusiems ant ugnies ir norintiems nustebinti savo draugus bei artimuosius.

Praeiviai Katedros aikštėje galės paragauti čia ruošiamų patiekalų, juos pakomentuoti ir pabendrauti su išradingais kulinarais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.