Daina Bosas: „Mano santuoka tobula“

„Puikiai“, – taip į klausimą, kaip šiandien jaučiasi po šešerių santuokos metų, atsakė verslininkė Daina Bosas (43 m.). Liepos 29-ąją ji su vyru verslininku Antanu Bosu (59 m.) savo svarbią datą paminėjo akimis glostydami jūrą ir saulėlydį.

Daina ir Antanas Bosai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina ir Antanas Bosai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 7:23 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:53 PM

Romantiška vakarienė Palangoje ant jūros kranto – Dainos sumanymas, maloniai nustebinęs vyrą. Šventinis vakaras kaip niekada pasitaikė puikus – šiltas, be lietaus ir menkiausio vėjelio.

Dėmesys – svarbiausia, tad dėl materialinių dovanų sutuoktiniai nesuko galvos. Juolab kad pastaruoju metu jie nemažai keliavo, o tai ir yra pati nuostabiausia dovana vienas kitam.

Ką Daina – moteris, kuri tiek savo išvaizda, tiek požiūriu į gyvenimą – traukia ne vieno žmogaus dėmesį, galėtų patarti kitoms poroms ar savo dukrai?

„Būk protinga – taip sakau savo paauglei dukrai Marija“, – sakė D.Bosas. Ypatingų sėkmingos santuokos receptų ji neturi. Daina mano, kad vis dėlto svarbiausia – pati santykių pradžia, kai pajuntama, skirtas tau tas žmogus ar ne.

„Girdėjau sakant, kad jei bendravimo pradžioje nepatinka pirštelis, susituokus nepatiks visa ranka.

Dažnai žmonės mano, kad kaip nors viskas susitvarkys, galima nekreipti dėmesio į erzinančias smulkmenas, bet bėgant laikui minusai tik ryškėja ir jų daugėja. Nieko panašaus nepatyriau su Antanu – ir šiandien man šalia jo gera, saugu. Mano santuoka tobula“, – džiaugėsi moteris.

Ji žemai lenkia galvą prieš žmones, gebančius visą gyvenimą pragyventi kartu. Taip nutiko, kad pirma Dainos santuoka nesusiklostė – tiesiog tai buvo klaida.

„Tad nešlovinu tų sąjungų, kuriose žmonės egzistuoja sukandę dantis vien dėl aplinkinių požiūrio. Niekada negyvenau dėl aplinkinių nuomonės ir net dėl vaikų – jie laimingi tik matydami santarvę tarp savo tėvų, kitaip tėra žalojami konfliktų“, – įsitikinusi Daina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.