Vaida Skaisgirė metė paramos Kauno zoologijos sodui iššūkį

Jau šį penktadienio vakarą įvyks didžiausias paramos koncertas, skirtas padėti Kauno zoologijos sodui. Prie projekto „Pirk dramblį“ viena ar kita iniciatyva šiemet prisijungė daugybė žinomų žmonių. Prodiuserių kompanijos „Videometra“ Komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė nusprendė ne tik paaukoti Kaune esančiam zoologijos sodui, bet ir mesti iššūkį kitiems.

Vaida Skaisgirė metė Kauno zoologijos sodo paramos iššūkį.<br>„Facebook“ nuotr.
Vaida Skaisgirė metė Kauno zoologijos sodo paramos iššūkį.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 11:19 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:06 PM

Iš Kauno kilusi V.Skaisgirė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ šįryt pasidalino gražiais vaikystės sentimentais bei nuotrauka, patvirtinančia tai, jog žinoma moteris jau paaukojo Lietuvos zoologijos sodui Kaune.

„Vakar su kolega lankėmės Kaune darbo reikalais. Tarp susitikimų turėjom laisvą valandžiukę ir nusprendėm užsukt į... zoologijos sodą. Mintimis grįžau į vaikystę, kai kiekvienas apsilankymas zoologijos sode reiškė fantazijos odisėją į Afrikos džiungles ar Amazonės baseiną. Kokia laki ta vaikiška fantazija! Deja, ji nebe tokia laki, kai į sodą žvelgi suaugusio žmogaus akimis ir suvoki, kokiomis nevisavertėmis sąlygomis gyvena daugybė zoologijos sodo žvėrelių... Sugrįžkime į vaikystę!

Skelbiu akciją „Nusifotografuok su žvėreliu ir... paaukok!“ Netaginsiu įpareigodama prisidėti, tik labai gražiai paprašysiu – padėkit, jei galit, - rašė V.Skaisgirė. - Tu ir aš – mes vieno kraujo! Žvėrys, kaip ir žmonės, irgi nori gyventi jaukiai ir patogiai. Padėkime jiems gyventi geriau ir paaukokime. Kiekvienas litas – labai svarbus. Jau šiandien TV3 eteryje išvysite antrus metus mūsų organizuojamo paramos projekto „Pirk dramblį“, skatinančio atsigręžti į vieną labiausiai dėmesio ir pagalbos stokojantį šalies perlą – Kauno zoologijos sodą, finalinį koncertą. Nebūkit abejingi!“

Projekto globėjo – Inga Stumbrienė šią savaitę taip pat tapo Lietuvos zoologijos sode gimusio kilniojo erelio Kauno vardamote ir globėja. Kauno sodo paramos iniciatyvą parodė ir dainininkas Rytis Cicinas bei aktorius Ramūnas Šimukauskas su savo šeimų nariais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.