Dainininkė Agnė Petravičienė atviravo apie metus trukusį pragarą

Daugybė pasiūlymų koncertuoti, santuoka su turtingu verslininku ir politikės karjera. Visa tai Agnės Petravičienės (37 m.) laukė po muzikinio šou. Tačiau staiga išgarsėjusiai moteriai po kelerių metų gyvenimas ėmė slysti iš po kojų.

Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („Lietuvos rytas“)

2014-10-27 17:28, atnaujinta 2018-01-24 12:15

Muzikinio šou „Kelias į žvaigždes II“ (LNK) dalyvės A.Petravičienės sutuoktinį Dainių Migliną (43 m.) prieš dvejus metus pakirto infarktas.

Nuo to laiko sunkiai aplinkoje besiorientuojantis vyras yra prikaustytas prie patalo.

O palatoje dvi brangiausios jam moterys – motina ir žmona – kovoja tikrąja šio žodžio prasme.

Verslininko motina Nijolė Miglinienė tvirtina, kad A.Petravičienė gviešiasi jo turtų.

Agnė atšauna besirūpinanti savo vyru. Neseniai moteris teisme įrodė, kad anyta palatoje ją sumušė. Už tai N.Miglinienė marčiai turės sumokėti 1800 litų.

Lietuva apie ją išgirdo tuo pat metu, kaip ir apie Radžį Aleksandrovičių, – 2006-aisiais iš provincijos atvykusi mokytoja LNK šou „Kelias į žvaigždes II“ žiūrovus sužavėjo sodriu balsu, grožiu ir elegancija.

Daininga alytiškė pagarsėjo kietu būdu, ginčais ir sarkastišku humoro jausmu.

„Dalyvauti „Dainų dainelėje“ aš per sena, eiti į pensioną – per jauna, o slaugyti karo ligonius – ne mano profesija“, – anuomet pajuokavo A.Petravičienė.

Vargu ar kas galėjo numatyti, kad po kelerių metų ji turės slaugyti ne karo ligonius, o sunkiai sergantį sutuoktinį.

Agnė muzikiniame šou teigė, kad nebūtų galėjusi toliau ramiai gyventi, jei nebūtų pabandžiusi dalyvauti televizijos projekte ir tapti dainininke.

Bandymas buvo sėkmingas. Ji tapo viena populiariausių šou dalyvių. Dainų „Va bank“, „Bateliai“, „Kai daužosi širdis“, „Verksi tu“ atlikėja pasibaigus projektui išleido debiutinį albumą „Ne viską pasakiau“, kuris po metų tapo auksinis – buvo parduota daugiau nei 10 000 jo kopijų.

Tuometį Pedagoginį universitetą (dabar Lietuvos edukologijos universitetas) baigusios ir mokytoja bei bibliotekininke dirbusios moters gyvenimas pasikeitė.

Ji ėmė koncertuoti restoranuose, įvairiuose renginiuose, su Radžiu parengė programą „Verksi tu“, dalyvavo tarptautiniuose dainavimo konkursuose.

Nuo krūvio Agnei net sveikata buvo sušlubavusi, ji skundėsi išsekimu.

Paklausta apie asmeninį gyvenimą, A.Petravičienė tuomet teigdavo: „Turiu gerą vyrą Kęstutį ir sūnų Titą (Sūnui šiuo metu – 17 metų. – Red.).“

Tačiau 2010 metų vasarą paaiškėjo, kad šeima iširo, o moteris ištekėjo dar kartą. Agnės naujasis sutuoktinis – Alytaus rajono viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotojas, žinomas verslininkas D.Miglinas.

Tai buvo tarnybinis romanas – Agnė dirbo toje pačioje bibliotekoje. Po vestuvių ji pasiliko pirmo vyro pavardę.

D.Miglinui tai taip pat buvo antrosios vedybos. Iš pirmosios santuokos vyras turi du vaikus.

Naujasis sutuoktinis A.Petravičienei suteikė ir meilę, ir naujų galimybių. Partijos „Tvarka ir teisingumas“ narys D.Miglinas įtikino žmoną siekti karjeros ne scenoje, o politikoje.

Agnė taip pat papildė šios partijos gretas ir 2011 metais tapo Alytaus rajono savivaldybės tarybos nare.

Sutuoktiniai kūrė šviesius ateities planus, tačiau juos nutraukė liga. Tuomet 41 metų D.Migliną pakirto infarktas. Vyras tapo neįgalus.

D.Migliną buvo ištikusios kelios klinikinės mirtys, jis mėnesį pragulėjo ištiktas komos. Šiuo metu vyras gydomas Alytaus slaugos namuose.

A.Petravičienė ne tik slaugo sunkiai sergantį savo vyrą. Daugiau nei prieš metus laimėjusi konkursą ji perėmė ir sutuoktinio pareigas bibliotekoje.

Neseniai LNK laidoje „KK2 penktadienis“ Agnė prabilo apie savo išgyvenimus. „Pragaras truko apie metus, – pasakojo A.Petravičienė. – Budėjau prie vyro lovos, o nepalūžti padėjo mintis, kad jis dėl manęs padarytų tą patį.

Gyviesiems nėra kapų. Negaliu pasiimti to žmogaus ligos ar ja pasidalyti. Kiekvienas turime savo kelią. Mane gelbsti ir humoro jausmas. Ačiū Dievui, kuris man jį davė.“

Laidoje A.Petravičienė atrodė sulysusi. Ji prasitarė dėl streso netekusi 11 kilogramų.

„Tragedija mane privertė suprasti, kad reikia gyventi šia diena, šia minute. Gyvenimas gali sugriūti per akimirką, todėl nereikia prie nieko prisirišti“, – apie tragedijos pamokas sakė moteris.

Šeimą užklupusi liga ir politinė karjera nenutolino A.Petravičienės nuo muzikos. Moteris įrašė savos kūrybos dainą „Laiškas tau“, skirtą vyrui.

Savo muzikinius sugebėjimus Agnė vertina kritiškai – prasitarė, kad muzikoje yra mėgėja ir visą gyvenimą vien dainuoti negalėtų.

Buvusi muzikinio šou dalyvė A.Petravičienė dėmesio centre vėl atsidūrė tuomet, kai TV3 laidos „Prieš srovę“ kūrėjams dėl jos apmaudą išliejo anyta N.Miglinienė.

„Agnė nori sunaikinti mane, kad paskui nevaržoma susidorotų su Dainiumi, – rėžė Nijolė. – Ji neturi jokio gailesčio, atjautos. Ji – baisi moteris. Agnės bijo visas Alytus, nes ji įtakinga, rajono savivaldybės tarybos narė.“

N.Miglinienė laidoje pasakojo, kad marti perėmė visą jos sūnaus turtą ir kėsinasi iš jos atimti gaunamą slaugos pašalpą.

A.Petravičienė atkirto, kad anyta yra smurtautoja. Agnė papasakojo, kad N.Miglinienė kartą palatoje trenkė jai per veidą ir tampė už plaukų. Esą kliuvo ir ligotam sūnui Dainiui.

A.Petravičienė padavė anytą į teismą dėl užpuolimo. N.Miglinienė buvo pripažinta kalta ir turės marčiai sumokėti 1800 litų.

N.Miglinienė tvirtina nuteista buvusi tik dėl to, kad A.Petravičienė – įtakinga politikė.

„Jei būčiau bent piršteliu ją pajudinusi, ji būtų išbėgusi iš palatos ir visus sušaukusi, – piktinosi N.Miglinienė. – Ji trokšta nuvaryti mane į kapus. Ji man yra sakiusi: „Aš jauna, man gyvent reikia.“

Manau, ji net nenori, kad mano sūnus pasveiktų, todėl trukdo man juo rūpintis. Agnė skundžia mane ligoninės administracijai, esą noriu nunuodyti savo sūnų. Didesnės nesąmonės nesugalvosi.

Ji nemyli mano sūnaus, yra paprasčiausia barakuda. Agnė nekenčia manęs, nors jai nieko blogo nepadariau – ir grandinėlę padovanojau, ir į gimtadienius ėjau, ir tortą kepiau.“

„Ar tai aš nemyliu savo vyro? – nuo tokių anytos kaltinimų net žado neteko Agnė. – Vadinasi, tik nemylinti moteris gali dvejus metus prižiūrėti visiškai neįgalų vyrą?

Aš padengiu visas jo skolas, išlaikau nepilnamečius jo vaikus iš pirmos santuokos ir dar motinai duodu pinigų.

Kita būtų jau seniausiai palikusi savo vyrą ir gal sėkmingai ištekėjusi. O aš negaliu. Gal daugiau ir nesugebėčiau įsimylėti.

Aš myliu savo vyrą. Neturiu mygtuko, kurį paspaudus ta meilė dingtų. Dievas mato – norėčiau, kad toks mygtukas būtų. Aš imčiau gyventi savo gyvenimą ir net gal būčiau ištekėjusi.“

Turėjo bėdų su teisėsauga

Vilniaus Gedimino technikos universitete verslo projektų valdymo specialybę įgijęs D.Miglinas 2003–2008 metais buvo Alytaus rajono savivaldybės tarybos narys.

Šio mandato D.Miglinas neteko įsigaliojus apkaltinamajam teismo nuosprendžiui.

D.Miglinui buvo skirta 2500 litų piniginė bauda už apgaulingai tvarkytą buhalterinę apskaitą savo individualiojoje įmonėje „Alturta“, kuri vertėsi prekyba nekilnojamuoju turtu.

Radžis už draugę stoja mūru

TV3 laidoje „Prieš srovę“ A.Petravičienės nuo anytos ginti stojo R.Aleksandrovičius. Dainininkas yra Agnės ir Dainiaus šeimos draugas.

„N.Miglinienė visai Lietuvai surengė spektaklį, – piktinosi atlikėjas. – Tegul ji džiaugiasi, kad nesu jos žentas. Aš ją išgrūsčiau iš palatos.

Dainius – Agnės vyras, jos žmogus. Motina gali tik padėti slaugyti. Tegul džiaugiasi, kad tokią atsidavusią marčią turi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.