Žilvinas Grigaitis bičiulius vaišino australišku desertu

Žvarbų trečiadienio vakarą verslininkas Žilvinas Grigaitis nusprendė sušildyti australiškais desertais. Į sostinės Pilies senamiesčio širdyje esančią „Dione“ ledainę savo bičiulius jis pakvietė paragauti originalaus ledų deserto.

Ž.Grigaitis savo svečius vaišino prašmatniais ledų desertais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ž.Grigaitis savo svečius vaišino prašmatniais ledų desertais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 6:31 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:56 AM

Susidomėję tokiu kvietimų į vakarėlį sugužėjo nemažai žinomų Ž.Grigaičio draugų, kurie mėgavosi ne tik gardžia staigmena, bet ir putojančiu vynu bei nuotaikinga džiazo muzika.

„Šiandin Melburne buvo 34 laipsniai šilumos. Tad noriu taip ir atrodyti – tarsi tiek pat laipsnių būtų ir Vilniuje“, - savo vasarišką aprangos stilių ir nuotaiką paaiškino Ž.Grigaitis.

Nors svečius jis pasitiko pasidabinęs elegantišku švarku, kiek vėliau, dalindamas ledus, savo aprangą pakeitė: įsispyrė į vasariškas šlepetes, apsivilko Asutralijos vėliava puoštus marškinėlius ir trumpus šortus.

Kaip pats Ž.Grigaitis juokavo, nors Lietuvoje jau prasidėjo žvarbi žiema, Australijoje dabar vasara. Tad nepaisydamas žemos temperatūros lauke, jis nusprendė – draugams būtina paragauti pagal specialių australišką receptą pagaminto kalėdinio ledų deserto.

Vienu iš deserto sudedamųjų dalių tapo specialiai iš svetur atvežtos valgomos gėlės. Anot Ž.Grigaičio toks desertas buvo ragaujamas ir Melburne, prestižinių žirgų lenktynių metu.

Tačiau antradienio vakarą visi susirinkusieji į Australijoje gyvenančio verslininko vakarėlį turėjo galimybę net kelių skonių ledus ragauti kartu su puikiai derančiu australišku putojančiu vynu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.