Prieš lenktynes stadione žinomi žmonės miklino kojas

Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione trečiadienio vakarą vyko

S.Dariaus ir S.Girėno stadione, Kaune, vyko masinė treniruotė.<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Dariaus ir S.Girėno stadione, Kaune, vyko masinė treniruotė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Apr 15, 2015, 11:48 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:28 PM

Treniruotė sutraukė ir gausų būrį žinomų pramogų bei sporto pasaulio atstovų, kurie varžysis dėl pergalės.

Drauge su kitaisbėgimo entuziastais mankštinosi aktorius Vitalijus Cololo, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, šokėjas Saulius Skambinas, dainininkė Karina Krysko–Skambinė, verslininkas bei televizijos laidų vedėjas Gediminas Juodeika, lenktynininkai Ramūnas Čapkauskas, Vytautas Švedas, vandensvydininkas Giedrius Pauža.

Masinėje treniruotėje taip pat dalyvavo „Ąžuolyno bėgimo“ organizatorius, S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro direktorius Giedrius Bielskus. Vyras tikisi, jog šis renginys sutrauks ne vieną tūkstantį bėgikų ir taps kasmetiniu bėgimu.

Aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojams treniruotę vedė olimpietė Inga Juodeškienė.

Kalbinti žinomi žmonės tikino, jog sportas ir bėgimas – jiems jokia naujiena.

Gražuolė R.E.Mazurevičiūtė tvirtino, jog jai patinka nuo mokslų atsipalaiduoti bėgiojant parke su draugu. Mergina dažną dieną nubėga 5 ar net 10 kilometrų.

„Bėgimas – puikus būdas pailsinti galvą nuo teisės magistro darbo rašymo ir tvirtinti kūną. Balandžio 25-ąją bėgsiu 5 kilometrų distanciją“, – tvirtino kaunietė.

Į kovą su antsvoriu stojęs G.Juodeika pasakojo, jog radęs laisvę minutę skuba į sporto klubą ar į parką, kur nubėga ne vieną kilometrą.

„Kai atšyla oras, bėgioju su savo sūnumis Jonu ir Mykolu. Jie taip pat su manimi atėjo į treniruotę. Vyresnysis dalyvaus ir „Ąžuolyno bėgime“, – sakė G.Juodeika

K.Krysko-Skambinė tikino, jog dažną dieną bėgioja prie namų esančiame stadione. Moteris taip pat mėgsta užsukti į aerobikos salę.

„Ąžuolyno bėgime“ dalyvaus įvairaus amžiaus bėgikai. Renginio metu rungtyniaus ir mažieji bėgikai, vyks viena linksmiausių rungčių – vyrai varžysis, kuris greičiau nubėgs ant rankų nešdamas savo žmoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.