Agnę Jagelavičiūtę užpuolė apsišaukėliai. Tarp jų – prezidentė

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė – viena populiariausių socialiniame tinkle „Facebook“. Tad nenuostabu, kad jos populiarumo spinduliais nori pasišildyti įvairūs apsišaukėliai.

A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 1, 2015, 12:03 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 12:17 PM

Antradienį A.Jagelavičiūtės nuomonės „Facebook“ reiškimo forma užkliuvo Valstybine lietuvių kalbos komisija pasivadinusios paskyros administratoriams.

Asmeninėje socialinio tinklo paskyroje Agnė pagyrė bičiulę ir vieną avialinijų bendrovę. Ir akimirksniu sulaukė viešos pamokos.

Neva Valstybinė lietuvių kalbos komisija paaiškino, ką reikėtų keisti, kur rašant reikia tarpų, o kur – ne, bei priminė, kad lietuvių kalboje vartojamos ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū bei kitos raidės.

Trečiadienį Agnė sulaukė prezidente Dalia Grybauskaite prisistačiusio asmens žinutės. Joje – pagyros Agnei ir prašymas patarti dėl aprangos.

„Nieko nepirkau internetu nuo tada, kai atsikrausčiau iš Briuselio į Lietuvą. Jau bus gal kokie septinti metai. Neturiu laiko...Ai, žodžiu, banko generatoriaus irgi neturiu prie savęs...Nesvarbu. Todėl rašau į FB. Po poros mėnesių turėsiu vakarėlį. Toks kaip klasės susitikimas. Uff...Bus ten ir fotografų, visas cirkas. Nenoriu aš čia nieko blogo kalbėt, bet jie ten truputį susireikšminę, o ir arkliui aišku, kad daug kam reikėtų labai pasitempti. Esmė – kaip galvoji, ar man toliau tęsti mėlynų kostiumėlių erą, ar turi kitokių minčių? Ne tai, kad jau čia noriu madas demonstruot, bet kažkiek ir progreso norisi. Labai laukiu atsakymo. Linkėjimai“, – tokią „prezidentės“ žinutę gavo A.Jagelavičiūtė.

Į ją moteris reagavau emocingai: „Jėzus Marija. Vakar – kalbos komisija, šiandien, prašau. Pašėlusios dienos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.